Fox'tan yeni aile-hukuk dizisi geliyor: One Call That's All

One Call That's All'ın hikayesi; Güney'in en başarılı kaza avukatı olarak nam salan Ken Nugent'ın hayatından esintiler taşıyacak.

Volkan Küçükel
26 Eylül 2017 - 13:25
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, Guilt yaratıcıları Kathyrn Price & Nichole Millard, Picture It Productions ve Lionsgate TV iş birliğinde hazırlanacak yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Senaryosu Price ve Millard ikilisince kaleme alınan aile-hukuk draması türündeki dizinin ismi "One Call That's All".

"ONE CALL THAT'S ALL" KONUSU

Dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak:

One Call That's All'ın hikayesi; Güney'in en başarılı kaza avukatı olarak ün salmış Ken Nugent'ın hayatından esinleniyor.

17-09/26/ken-nugent.gif

Yarı hukuk, yarı mizah ile ciddi konuları birleştiren dramedi türünde olacağı belirtilen dizinin hikayesi Atlanta'da yaşayan normalden çok farklı bir fiziksel kaza avukatı ile kendisi için çalışan büyük, son derece eğlenceli ailesi üzerine odaklanıyor.

Kardeşler, çocuklar, damatlar, üvey oğul ve eski eşlerden biri... Hepsi bu hikayenin içinde kendilerine yer buluyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Picture It Productions Televizyon Başkanı Lance Krall ve Prodüksiyon Başkanı Peter Siaggas, aynı şirketten Peter Stathopoulos projenin yürütücü yapımcı ekibinde yer alırken; Nugent danışman yönetici olarak ekibe destek verecek.

Price ve Millard ikilisi yeni projeleri hakkında şöyle konuşuyor: "Atlanta, Georgia'da Ken Nugent ve gerçek hayatta pek rastlanmayacak ailesiyle tanıştığımızda televizyon için altın gibi bir projeye isabet ettiğimizi anladık.

17-09/26/kathryn-price-ve-nichole-millard.jpg

Alışılmışın dışındaki hukuk dizilerini; büyük, eğlenceli aile dramedilerini seviyoruz. Nugent ailesinin fiziksel yaralanma, zarar firması bize her ikisini oldukça ilginç bir pakette sunuyor."

Price ve Millard ikilisi Freeform'da ekranlara gelen tek sezonluk dizi Guilt dışında The Game Plan ve Fallen gibi yapımların da yaratıcı ekibinde yer almıştı.

One Call That's All dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına başlandı.

17-09/26/fox-logo.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin