Fox'tan yeni polisiye dizi: Nightfall

Fox'tan yeni polisiye dizi: Nightfall. Fox, Oscar adaylığı bulunan yazar Sheldon Turner ve Emmy ödüllü yapımcı Howard Gordon'un elinden çıkacak yeni biri dizi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2017 - 15:53
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, Oscar adaylığı bulunan yazar Sheldon Turner (Up in the Air) ve Emmy ödüllü yapımcı Howard Gordon'un (24, Homeland) elinden çıkacak yeni biri dizi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Polisiye türündeki "Nightfall" isimli dizinin hikayesi ise kısaca şöyle:

"NIGHTFALL" KONUSU

Senaryosunu Turner'ın kaleme aldığı dizinin hikayesi; karizmatik ve ne yapacağını önceden pek kestiremeyeceğimiz bir dedektifin liderlik ettiği New York Suçlarla Mücadele Birimi'ne odaklanıyor.

17-08/30/polis-olay-yeri.jpg

Gece yarısı mesaisinde çalışan dedektif ve ekibinin gece 22:00'den gündüz 06:00'ya kadar olan süreçte meydana gelen tehlikeli ve çılgın olaylarla uğraşırken yaşadıkları ekranlara gelecek.

Turner ve Jennifer Klein'ın Vendetta Productions'ı, Gordon'ın Teakwood Lane Productions'ı ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında hazırlanan Nightfall'da Turner, Klein ve Gordon üçlüsü yürütücü yapımcı pozisyonundalar.

17-08/30/shledon-turner.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER VE İŞLERİ

Sheldon Turner, geçtiğimiz sezon yazarlık yanında Jennifer Klein birlikte yürütücü yapımcılığını da üstlendiği Controversy isimli dramanın pilot bölümünde yine Fox kanalı ile buluşmuştu. X: First Class, Up in the Air, The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning ise Turner'ın yazar ekibinde bulunduğu filmlerden birkaçı.

Yaratıcı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği Showtime'ın yedinci sezonuna girmeye hazırlanan Homeland dizisi ile de ilgilenen Howard Gordon ise yakın zamanda Fox/20th TV'nin 24 spin-off dizisi 24: Legacy'nin yapımcı kadrosunda yer almıştı.

Nightfall'ın senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

17-08/30/howard-gordon.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin