Fox'un yeni dizisinin ekran macerası kısa sürdü!

FOX TV'de yaz döneminde yayınlanmaya başlayan günlük dizi Kahireli Palas final yapıyor.

resim yok
20 Ağustos 2013 - 11:21
Magazin

Bir final daha...

 

FOX TV'de yaz döneminde yayınlanmaya başlayan günlük dizi Kahireli Palas final yapıyor.

Başrollerinde Buket Orhan, Melda Mutlu, Gaye Çankaya, Fatoş Kabasakal, Anıl İlter'in rol aldığı diziye geçtiğimiz ay Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Carolin rolüyle tanınan Wilma Elles de katılmıştı.

 

ELLES'İN İKİNCİ FİNALİ!

 

Wilma Elles'in rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisi de 3 ay önce final yapmıştı.

 

3 AY İÇİNDE

 

Güzel oyuncu 3 ay içinde ikinci final üzüntüsü yaşadı

 

SABAH KUŞAĞINA ALINDI

 

FOX'ta ilk olarak akşam saatlerinden yayınlanan dizi daha sonra sabah kuşağına alınarak 10.00'da yayınlanmaya başlamıştı.

 

VE YAYINDAN KALDIRILDI

 

Kahireli Palas dizisi yeni yayın dönemi öncesinden yayından kaldırıldı.

 

FİNAL NE ZAMAN?

 

Dizi, 23 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak olan final bölümüyle ekrana veda edecek.

 

DİZİDE NE ANLATILIYOR?

 

Hıdiv sülalesinden gelen Osmanlı kökenli bir paşanın ailesine nesiller boyu ev sahipliği yapan Kahireli Palas, yeni gelen kiracıları sayesinde entrika dolu oyunlara sahne olacaktır.

Geçmişin sırları ve pişmanlıklarını taşıyan yeni dizi “Kahireli Palas”ta, babasına henüz kavuşmuş bir genç kızın babasını bulduğu anda yitirmesi tüm olayların başlangıcı olacaktır.

Kendi halinde bir genç kız olan Zeynep’e babasından kalan büyük miras, düşmanları ve entrikayı da beraberinde getirecektir. Bu şatafatlı dünyanın tüm sahteliğine rağmen yine de gerçek aşk, Zeynep’in karşısına çıkacak ancak düşmanları kendi amaçları uğruna bu saf aşkı da kirleteceklerdir.

[reklam]

SON BÖLÜMÜN ÖZETİ

 

Tuncer Duygu’yu onunla kaçması için kandırmaya çalışmaktadır. Duygu da bu fikir karşısında düşüncelidir. Emel Tolga’nın aleyhinde annesi Sevim ve Serhat ile ortak iş yapmaktadır ve bu köstebekliğinin karşılığını da almaktadır.

Tuncer ise Yusuf ile birlikte plandığı Kemal’i öldürtmek için tuttukları içerdeki adamlarına son bir haber göndererek acele etmesini istemişlerdir. Rezzan da sonunda Kemal’i ziyarete gitmiştir.

Emel şirketteki köstebeklik işini iyice ilerletmiş ve Sevim’in tahmininden de çok hızlı bilgiler edinmiştir. Bu hareketleriyle Sevim’in bir kez daha gözüne girer. (Bölüm Tarihi: 20/08/2013)

 

 

WILMA ELLES HAKKINDA BUNLARI HİÇ DUYMADINIZ! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin