Fox'un yeni komedi dizisi projesi Model Minorities'i tanıyalım!

Fox, yeni yayın sezonu için Model Minorities isimli bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
09 Kasım 2017 - 10:21
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox yeni yayın sezonu için yeni projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kanal; Fresh Off the Boat yapımcılarından Sanjay Shah, Portlandia ve Baskets yaratıcı/yapımcı ve yönetmeni Jonathan Krisel ile 20th Century Fox TV iş birliğinde hazırlanacak yeni bir komedi dizisi için senaryo siparişi verdi.

Sanjay Shah'ın senaryosunu kaleme aldığı "Model Minorities" isimli yeni dizi projesinin hikayesi şöyle:

"MODEL MINORITIES" KONUSU

Dizi; iyi eğitim almış ancak düşe kalka hayat mücadelesi içinde olan Hint-Amerikan bir genç ile aynı evde yaşamaya başladığı eğitimsiz ancak maddi durumu gayet iyi olan göçmen kuzeni arasındaki ilişkiye ve ikilinin yaşadıklarına odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Shah; karı-koca Krisel ve Danica Radovanov ikilisi ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını yürütecek. Shah'ın sözleşmesinin bulunduğu 20th Century Fox TV ise dizinin yapımcı şirketi.

17-11/09/sanjay-shah-yazar.jpg

SHAH'IN KARİYERİ

Stand-up komedyenliğiyle kariyerine başlayan Shah, Fox/20th TV animasyon komedi dizisi King of the Hill ile yazarlığa başlamıştı.

Shah, yaratıcı/showrunner Nahnatchka Khan'ın ABC/20th TV yapımı Fresh Off the Boat ekibine dahil olmadan önce Fox/20th TV komedi dizisi Enlisted'da yürütücü yapımcılık görevinde bulunmuştu.

Yazar ayrıca Comedy Central'ın South Park ve ABC'nin Cougar Town dizilerinde de görev yaptı.

Model Minorities'in senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin