resim yok
27 Aralık 2011 - 00:00

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin yıldızı Beren Saat’in geçen aylarda beraber objektiflere takıldığı Fransız sevgilisinin adının Cesar olduğu öğrenildi

 
Beren Saat geçen yaz yakın arkadaşı Belçim Erdoğan ile gittikleri Paris tatili sırasında Cesar ile tanışmış, ardından da Fransız genç Saat’in yanına İstanbul’a gelmişti. Bir süre Saat’in ağırladığı sevgilisi, tekrar Paris’e geri dönmüştü.
Kurban Bayramı’nda dizi çekimlerinin tatile girmesini fırsat bilen Saat, soluğu sevgilisinin yanında almış, Paris dönüşü de Atatürk Havalimanı’nda objektiflere takılmıştı. Saat’in çekim takvimi uyarsa yılbaşını da sevgilisinin yanında geçirmeyi planladığı belirtildi. 27 yaşındaki Saat’in mesleğini gizlediği, hakkında çok az bilgi paylaştığı sevgilisinin kendisinden 1 yaş küçük olduğu da ifade edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin