Frequency iptal edildi

Geride bıraktığımız sonbahar döneminde ekranlara giriş yapan ancak izlenme oranlarında bekleneni veremeyen Frequency resmen iptal edildi.

Genç kitleye yönelik programlarıyla dikkat çeken Amerikan ulusal kanallarından The CW'dan Frequency'nin geleceğine dair karar çıktı.

FREQUENCY 2. SEZON OLMAYACAK!

Geride bıraktığımız sonbahar döneminde ekranlara giriş yapan ancak izlenme oranlarında bekleneni pek veremeyen Frequency resmen iptal edildi. Dizi, 13 bölümünün ardından kanaldan ek bölüm siparişi alamamış ve The CW'nun 11 yılllık tarihinde No Tomorrow ile birlikte kanalın ek bölüm siparişi alamayan iki yeni sonbahar dizisinden biri olmuştu.

İPTAL NEDENLERİ

Frequency'nin izlenme oranlarındaki başarısız görüntüsüne rağmen ilk sezonunu tamamlamasının ardından Netflix platformunda yerini alması nedeniyle yetkililer dizinin burada göreceği ilgi ve elde edeceği başarıyı görmek istemişti. Ancak haftalar ilerledikçe bu konuda olumlu bir geri dönüş gelmemesi; kanalın sene başında Arrow, The Flash, Supergirl, DC's Legends of Tomorrow, Supernatural, Jane The Virgin ve Crazy Ex-Girlfriend gibi dizilerine yeni sezon onayı vermesi hem de yeni sezon için güçlü pilot bölümlerin kanal tarafından beğenilmesi gibi nedenlerle dizinin iptali aslında beklenen bir gelişmeydi.

17-05/09/frequency-the-cw-1494311152.png

Aynı isimli 2000 yılı yapımı filmden ekranlara uyarlanan Frequency; ölen babası (Riley Smith) ile iletişim kurmayı başaran genç bir polis dedektifinin (Peyton List) hikayesini ekranlara getiriyor.

Devin Kelley, Anthony Ruivivar, Mekhi Phifer, Lenny Jacobson ve Daniel Bonjour dizinin oyuncu kadrosunu oluşturan diğer isimler. Warner Bros. Television ve Lin Pictures ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise Jeremy Carver, Toby Emmerich, John Rickard, Dan Lin ve Jennifer Gwartz yer alıyor.

FREQUENCY REYTİNGLERİ

Frequency, 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.36 reyting oranı ve 1.352 milyon izleyici sayısı ile ekran macerasına giriş yapmış ancak her geçen hafta izlenme oranlarını aşağıya çekmişti. Dizinin ilk sezonu sonunda izlenme oranı ortalaması 0.27 reyting ve 936,000 izleyici olarak şekillendi.

"Frequency" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin