Frequency ve No Tomorrow iptal yolunda mı?

Yayıncı kanal The CW, iki yeni dizisi Frequency ve No Tomorrow için ek bölüm siparişi vermeme kararı aldı. Böylece her iki dizinin 13 bölüm sonunda sezon finallerini gerçekleştireceği kesinlik kazandı.

Frequency ve No Tomorrow için en azından şimdilik 13 bölümle yetinmek zorundayız!

İLK SEZONLAR 13 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Yayıncı kanal The CW, iki yeni dizisi için ek bölüm siparişi vermeme kararı aldı. Böylece her iki dizinin 13 bölüm sonunda sezon finallerini gerçekleştireceği kesinlik kazandı.

Her iki dizinin kanalın geçen sezonki aynı zaman periyotlarına göre düşük izlenme oranları elde etmesi nedeniyle aslında bu karar çok şaşırtıcı değil! 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting ortalamalarıyla yollarına devam her iki yapımı izlemeyi erteleyenlerin katılmasıyla elde edilen reyting oranları da pek iç açıcı değil.

İPTAL YOLUNDALAR MI?

Peki bu durum dizilerin iptal edileceği anlamına mı geliyor?

Deadline'ın haberine göre her iki dizi için henüz bir iptal kararından bahsetmek mümkün değil. Ancak ek bölüm siparişi alamamaları gelecekleri adına çok da olumlu bir gelişme değil!

16-11/17/frequency-no-tomorrow-riverdale-archie-comics.jpg

NETFLIX UMUDU!

Dizilerin yeni sezon onayı alabilmelerini etkileyebilecek bir diğer unsur ise her iki dizinin ilk sezonlarını tamamlamalarının sekiz gün sonrasında Netflix platformunda yerlerini alacak olmaları. Yapımların bu platformda görecekleri ilgi ve elde edecekleri başarı kanalın iptal ya da onay kararı vermesinde etkili olabilir.

No Tomorrow ilk sezonunu 17 Ocak Salı, Frequency ise ilk sezonunu 25 Ocak Çarşamba günü tamamlayacak.

Tori Anderson, Joshua Sasse, Jesse Rath, Amy Pietz, Jonathan Langdon ve Sarayu Blue gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran No Tomorrow, sezonun yedinci bölümü "No You Say it First" ile 22 Kasım'da; Peyton List, Riley Smith, Devin Kelley, Anthony Ruivivar, Mekhi Phifer, Lenny Jacobson ve Daniel Bonjour'lu kadrosuyla Frequency ise sezonun sekizinci bölümü "Interference" ile 30 Kasım'da kaldığı yerden devam edecek.

İki diziden biri iptal edilecek olsa hangi dizinin ekran macerasını sürdürmesini istersiniz?

'No Tomorrow' 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

'Frequency' 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin