Fresh Off the Boat 4. sezon onayını aldı!

ABC'nin komedi dizilerinden Fresh Off the Boat yeni sezon onayını cebe koydu! Dizi, önümüzdeki sezon dördüncü sezonuyla ekranlarda olacak.

ABC'nin komedi dizilerinden "Fresh Off the Boat" yeni sezon onayını cebe koydu!

FRESH OFF THE BOAT YOLA DEVAM EDİYOR!

Aile komedisi, resmi dördüncü sezon onayını geçtiğimiz saatlerde aldı. İptal edilme tehlikesi içinde olmayan dizinin yenilenme haberi beklenen bir gelişmeydi.

Tayvan kökenli bir ailenin yıllarca Washington'da ikamet ettikten sonra, ailenin babası Louis'in Orlando'da bir restoran açması ile birlikte oraya taşınmalarını ve burada başlarından geçen komik olayları anlatan dizinin oyuncu kadrosunda Randall Park, Constance Wu, Forrest Wheeler, Ian Chen, Lucille Soong ve Chelsey Crisp gibi isimler rol alıyor.

FRESH OFF THE BOAT REYTİNGLERİ

Fresh Off the Boat'ın izlenme oranları yayın hayatına başladığı 2015 senesinden bu yana düşüş içerisinde olsa da mevcut rakamlar kanal için hala tutarlı bir seviyede seyrediyor.

17-05/13/fresh-off-the-boat-dizi.jpg

Dizi, devam etmekte olan üçüncü sezonunda 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.18 reyting oranı ve 3.960 milyon izleyici ortalamalarıyla yola devam ediyor. Karşılaştırma yapabilmek için dizinin ikinci sezonundaki reyting ortalamasının 1.33 reyting oranı ve 4.44 milyon izleyici olarak şekillendiğini belirtelim.

Eddie Huang'ın aynı isimli anı kitabına dayanarak hazırlanan dizinin yaratıcısı Nahnatchka Khan. Khan ile birlikte Jake Kasdan ve Melvin Mar dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

20th Century Fox Television yapımcılığındaki dizi, üçüncü sezonunu gelecek hafta Salı akşamı ekranlara gelecek "This Isn't Us" isimli bölümle sonlandıracak.

"Fresh Off the Boat" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin