Frontier 2. sezon onayını aldı!

06 Kasım'da Discovery Canada'da prömiyerini gerçekleştirecek Frontier için şimdiden 2. sezon onayı verildi.

Ekran macerasına başlamasına kısa bir süre kalan dönem dizisi Frontier'ın geleceği parlak gözüküyor!

İLK SEZON BAŞLAMADAN 2. SEZON ONAYI GELDİ

The Hollywood Reporter'ın haberine göre 06 Kasım'da Discovery Canada'da prömiyerini gerçekleştirecek dizi için şimdiden 2. sezon onayı verildi.

Yeni sezon onayı hakkında açıklama yapan Discovery Canada Başkan Yardımcısı Ken MacDonald "Dizinin dünya prömiyerinin öncesinde bir başka altı bölümlük sezona başlama kararımız Frontier'ın birinci sınıf hikaye anlatımına duyduğumuz güvenin bir kanıtıdır" ifadelerini kullandı.

FRONTIER'IN HİKAYESİ

Son dönemde Game of Thrones'taki Khal Drogo karakteriyle popülaritesini arttıran Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı aksiyon-gerilim türündeki dizi 18. yüzyılın Kanada'sında kürk ticaretinin kontrolü için çatışan grupların rekabetini hikaye ediniyor.

16-10/27/jason_momoa_getty_h_2016.jpg

Dizinin yayın hakları ayrıca Netflix tarafından da satın alındı. Altı bölümden oluşacak her iki sezon Netflix platformundan da takip edilebilecek. Ancak bu konuda henüz bir tarih belirtilmiş değil. 2017 senesi içinde bu platforma da gelmesi bekleniyor.

EKİPTE KİMLER VAR?

Peter Blackie ve Rob Blackie (Republic of Doyle) ortak yapımcılığında hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Brad Peyton'ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Landon Liboiron, Alun Armstrong, Zoe Boyle, Allan Hawco, Jessica Matten ve Shawn Doyle gibi isimler rol alıyor.

Take the Shot Productions, ASAP Entertainment ve Discovery ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Jeff Fierson, Brad Peyton (San Andreas), Alex Patrick ve John Vatcher (Republic of Doyle) yer alıyor.

'Frontier'dan ilk görüntüler:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin