Furkan Andıç'ın yeni dizisi Meryem başlıyor

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'ın dizisi Meryem yayın hayatına hazırlanıyor.

Sibel Karagöl
06 Şubat 2017 - 19:34
İptal - Onay

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan yakışıklı oyuncu Furkan Andıç'ın dizisi belli oldu. Ekranlarda yayın hayatına hazırlanan Meryem dizisinin yapımcısı Kırgın Çiçekler, Bodrum Masalı gibi ünlü dizileri ekrana taşıyan Tmc Film olup, dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

17-02/06/furkanandic.jpg

Oyuncu seçimi ve cast çalışmaları devam eden Meryem dizisinin çekimleri mart ayında başlaması bekleniyor. Dizinin adını alacağı  Meryem rolünü canlandıracak kadın başrolü için seçmeler devam ediyor.

Meryem'im senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başarır tarafından kaleme alınırken, yönetmenlik kolyuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturmaktadır.

Umutsuz Ev Kadınları, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler gibi dizilerde  rol almış yakışıklı oyuncu en son Tatlı İntikam dizisinde Sinan karakyetiyle başrol oynamıştır

17-02/06/tatli.jpg

 

 

Meryem'in Konusu

Merhametli bir karaktere sahip olan Meryem Akçay oturduğu yerde çok sevilen birisidir. Evlilik planları yaptığı sevgilisiy Savcı Oktay ile mutlu bir hayatın hayalini kurmaktadır. Sevgilisinin yaptığı trafik kazasını üstlenmesiyle Meryem’in hayatı alt üst olur. Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasıyla bir katil olarak anılan Meryem için bambaşka bir hayat başlar.

Etkileyici senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken Meryem dizisinin kadın başrolünün hangi ünlü isim olacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı. 

Dizi hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin