FX'in yeni dizisi 'The Bastard Executioner'ı tanıyalım!

Hikayesi ortaçağ döneminde geçen yeni dizi 'The Bastard Executioner' ile tanışalım...

resim yok
25 Mayıs 2015 - 19:02
Magazin

Sons of Anarchy'nin yaratıcısından yeni dizi yolda! 
.
Kurt Sutter, 'The Bastard Executioner' ile kablolu televizyon kanallarından FX ekranlarında bu sonbahar yeni bir savaşın temellerini atacak!
 

YENİ DİZİYLE İLGİLİ İLK BİLGİLER

Yeni diziyle ilgili ilk bilgiler şöyle:
 

İLK SEZONUN BÖLÜM SAYISI

* FX'ten yapılan resmi açıklamaya göre bir ortaçağ draması olan 'The Bastard Executioner'ın ilk sezonu için 10 bölümlük sipariş verildi.
 

HİKAYESİ

* Tutkulu, kanlı ve hevesle beklenen bir dönem dizisi olarak nitelendirilen ve 14. yüzyılda geçen The Bastard Executioner'ın hikayesi, Kral Edward için görev yapan savaşçı bir şövalye üzerine odaklanıyor. Savaşın getirdiği yıkım ve olumsuz etkileri nedeniyle bir süredir kılıcını bırakan kahramanımız gelişen olaylar nedeniyle yeniden şiddet ve vahşet ortamına girmek zorunda kalacaktır.
 

DOYURUCU OYUNCU KADROSU

* Sutter'ın bu son projesinin oyuncu kadrosuna baktığımızda Sutter'ın kendisi için önemli, önde gelen yüzlerin oyuncu listesinde yer aldığını görebiliyoruz.
.
Sons of Anarchy'nin yıldızlarından Katey Sagal ve aynı dizide yinelenen rolle izlediğimiz Timothy V Murphy'nin dışında Stephen Moyer, Flora Spencer-Longhurst, Sam Spruell, Darren Evans, Danny Sapani, Sarah White, Sarah Sweeney, Elen Rhys, Ethan Griffiths gibi isimler dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. 
.
.
FX kanalının başarılı dönem draması The Americans'ta rol alan Matthew Rhys dizide misafir oyuncu olarak yinelenen rolle karşımızda olacak.
.
* The Bastard Executioner'ın yapımcılığını Sutter ile birlikte Brian Grazer ve Francie Calfo üstleniyor.
 

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

* Çekimleri Galler'de gerçekleştirilen dizinin pilot bölümünün prodüksiyonu tamamlandı.
 

NE ZAMAN EKRANLARA GELECEK?

* Önümüzdeki sonbahar döneminde ekranlara gelmesi planlanan dizinin çekimleri yaz boyunca sürecek.

.
THE SIMPSONS'TA SÜRPRİZ AYRILIK KARARI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin