FX'ten yapay zeka komedisi geliyor: Singularity

Kablolu televizyon kanallarından FX'ten yeni bir komedi dizisi yolda: "Singularity"

Volkan Küçükel
20 Mart 2017 - 14:07
Gündem

Kablolu televizyon kanallarından FX'ten yeni bir komedi dizisi yolda: "Singularity"

Fütüristik bir komedi dizisi olarak nitelendirilen ve komedi yazarı Sonny Lee (Silicon Valley) ile yapımcılar Seth Rogen & Evan Goldberg ikilisinin elinden çıkacak dizide bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

"SINGULARITY" KONUSU

FX Prods. yapımcılığında hazırlanan dizi; yapay zekanın insan zekasını büyük ölçüde aştığı ve ilerisine geçtiği bir gelecekte geçen hikayeye sahip. Bu durum toplumumuzda büyük ve derin değişiklikleri de beraberinde getirecektir.

Dizinin komedi tarzının Rogen ve Goldberg ikilisinin kıyamet temalı komedi filmi 'This Is the End' ile benzerlikler taşıdığı ve Lee'nin bu nedenle Rogen ve Goldberg ile işbirliğine girmek istediği belirtiliyor.

17-03/20/rogen-goldberg.jpg

Pennsylvania Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmasına rağmen kendisine televizyon sektöründe bir kariyer hedefi çizen Lee; It’s Always Sunny In Philadelphia, 2 Broke Girls, Silicon Valley ve son olarak ABC'nin The Real O'Neals dizilerinin yazar kadrosunda görev yaptı.

SINGULARITY OYUNCU KADROSU

Peki dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şimdiye kadar kadroya katılan iki oyuncunun haberi ulaştı:

New Girl'ün eski oyuncularından Damon Wayans Jr. (Happy Endings) dizide Doug karakterine hayat verecek. Doug, birçok kişinin aksine günlük yaşamında yapay zekaya mutlu bir şekilde güvenen vurdumduymaz birisi olarak nitelendiriliyor.

17-03/20/damon-wayans-jr.jpg

Langston Kerman (Insecure) ise dizinin oyuncu kadrosuna Ethan karakteriyle katıldı. Ethan, geçmişine takılı kalmış ve sürekli olarak varoluşsal kriz içindeki aşırı düşünceli biri olarak nitelendiriliyor.

Singularity, kanaldan resmi sezon onayını alırsa Rogen ve Goldberg kamera arkasındaki ekipte yer alacak, Lee ise pilot bölüm yazarlığını gerçekleştirecek.

"This Is the End (2013) fragman":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin