resim yok
10 Nisan 2013 - 00:00

Galip Derviş'te sürpriz isimler karşımıza çıkmaya devam ediyor.

 

Eylem Yıldız ve Haluk Piyes, “Galip Derviş”e konuk oyuncu olarak katılıyor...

Kanal D’nin başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in paylaştıkları, sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş”in bu hafta (11 Nisan Perşembe) yayınlanacak bölümüne, Eylem Yıldız ve Haluk Piyes konuk oyuncu olarak katılacaklar.

 

Kimleri canlandıracaklar?


Eylem Yıldız’ın, Hülya'nın (Algı Eke) 25 yaşında, annesiyle yaşadığı fikir ayrılıklarından dolayı Cihangir'de oyuncu arkadaşlarıyla yaşayan ve yıldızının parlayacağı günü bekleyen kardeşi Nazan karakterini canlandıracağı bölümde, Haluk Piyes de, para için hain planlar yapan Selim karakterini canlandıracak.

 

Perşembe akşamı

Büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenen “Galip Derviş”, yeni bölümü ile Perşembe akşamı saat 23.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.
 

''Galip Derviş''in bu bölümünün konusu ise şöyle;

İstanbul, 5.4 şiddetindeki depremle sarsılır. Milyar dolarlık servetin sahibi, ünlü hayırsever Hakan Erim, depremde hayatını kaybeder. Erim’in eski hemşiresi ve kurduğu yardım vakfının üyesi olan Hülya, bu üzücü haberi Derviş’in evinde alır.

[reklam]

Derviş de deprem sırasında disosiyatif atak geçirip, kimsenin anlayamadığı bir dilde konuşmaya başlamıştır. Başsağlığı sırasında, Hakan Erim’in cinayete kurban gittiğini hemen anlasa da, tuhaf dilinden dolayı derdini kimselere anlatamaz.

 

Bu arada evlerine giremeyen Hülya ve ailesi, Derviş’i de alıp Hülya’nın kardeşi Nazan’ın (Eylem Yıldız) evine yerleşirler.

 

Aile, kendi iç çatışmalarıyla birbirini yerken, hiç kimse, ortalarda dolanan katilin şimdi de Hülya’nın peşine düştüğünü fark etmez.

 

 

GALİP DERVİŞ'İN İLK HATASI GÖZDEN KAÇMADI! DETAYLAR!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin