resim yok
20 Mayıs 2013 - 00:00

Sevilen dizi, her hafta farklı ve sürpriz oyuncuları konuk olarak ağırlamaya devam ediyor.

 

İşte bu haftanın sürpriz ismi!

 

Her hafta ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak yer aldığı Galip Derviş dizisinde bu hafta Galip'in abisi olarak usta bir oyuncu rol alacak.

Usta oyuncu Erkan Can, Galip Derviş'in Perşembe yayınlanacak 11. bölümünde, Galip'in abisi Fazıl rolünü canlandıracak.

 

Nasıl bir karakter ile?


Galip Derviş'in bir süredir görüşmediği ve zıt karakterlere sahip olan abisi rolündeki Erkan Can, bir cinayetin çözülmesinde de rol oynayacak.

 

Güldürecek

Galip Derviş ve abisinin çekişmeleri ise herkesi güldürecek.

Can'ın kariyeri (d. 1 Kasım 1958; Bursa)

01 Kasım 1958'de Bursa'da doğdu. 1975 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu, Ahmed Vefik Paşa sahnesine giderek tiyatro hayatına başladı. 1985 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi ve 1990 yılında oradan mezun oldu.

1991-1992 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatrosu'na girdi. 1992 yılında sevilen dizi Mahallenin Muhtarları'nda Temel karakteri ile televizyon dünyasına girdi.
[reklam]
1998 yılında Gemide adlı filmde başrol oynadı ve büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. 1998 yılında 35. Antalya Film Şenliğinde "en iyi erkek oyuncu" ödülünü aldı.

 

Aynı filmle 1999 yılında Ankara Film Festivali'nde ve Orhan Arıburnu Ödülleri'nde "en iyi erkek oyuncu" ödüllerini aldı.

 

Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi “Galip Derviş” bu hafta da keyif dolu bir bölümle ekranlara gelecek.

 

 

GALİP DERVİŞ 11. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin