Galip Derviş'e tanıdık bir yüz konuk oluyor!

10 Haziran Pazartesi akşamı 'Galip Derviş' iki yeni bölümüyle ekrana gelecek.

resim yok
10 Haziran 2013 - 10:45
Magazin

Kanal D’nin başrollerini Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner’in paylaştıkları, polisiye dizisi Galip Derviş'in, Pazartesi yani bu akşam yayınlanacak bölümüne, Sarp Levendoğlu konuk oyuncu olarak katılacak.

 

İki yeni bölüm
 
10 Haziran Pazartesi akşamı 'Galip Derviş' iki yeni bölümüyle ekrana gelecek.

 

Konuk isim

Kanal D’nin, başrollerinde Engin Günaydın, Algı Eke, Ersin Korkut ve Orhan Güner'in oynadıkları sevilen komedi polisiye dizisi Galip Derviş'in iki bölüm art arda yayınlayacağı bu hafta Sarp Levendoğlu konuk oyuncu olarak katılıyor.

 

Levendoğlu, oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır.

 

Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır.

Bu hafta neler yaşanacak?

Serdar Tuğla adlı bir sanığın gözaltına alınması sırasında İzzet Başkomiser ve meslektaşları silahlı bir saldırıya uğrarlar ve İzzet yaralanarak hastaneye kaldırılır. Komiser Ahmet, Derviş'in danışmanlığında olayı araştırmaya koyulur. İlk başta saldırının, Serdar Tuğla ile bir bağlantısı olduğu sanılsa da durumun göründüğü kadar basit olmadığı anlaşılır. İzzet Başkomiser vurulduğu sırada, birkaç sokak ötede bir kadın da kendini balkondan aşağıya atarak intihar etmiştir.
[reklam]
Galip ise artık “sıradışı” bir insan olmaktan yorulmuştur. O da herkes gibi yaşamak, hayatın tadını çıkarmak ister. Psikolog Fırat'ın önerdiği yan etkisi az bir ilacı kullanmayı önce reddetse de, mutsuzluğa, onu yoran takıntılarına daha fazla dayanamayıp denemeye karar verir. Ancak ilacın etkisi arttıkça Galip'in karakteri, etrafını şaşırtacak ölçüde değişime uğrar. Öyle ki onu “sıradışı” yapan özellikleri tek tek kaybolur. Sonunda, “normal” olmanın tadını çıkararak mutlu olmaya çalışmak ile zor ama “sıradışı” olan eski yaşamına dönmek arasında bir seçim yapması gerekecektir.

Bilim dehası, örnek aile babası Murat Hoca (Fırat Doğruloğlu), aynı lisede öğretmen olan sevgilisi Aylin’in hamile olduğunu ve Aylin’in de bunu karısına söyleyeceğini öğrenir. Şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yaparak, kadını öldürür. Kadın intihar etmiş gibi görünmektedir.

Galip Derviş’in merhum karısı Belgin’in de okuduğu lise olan ‘olay yerine’, bu kez Derviş, okul müdürü tarafından çağrılır. Okul müdürü (Hande Kazanova), Belgin’in liseden en yakın arkadaşıdır. Resmi bir görev değildir bu, ancak Derviş için manevi değeri büyüktür. Derviş karısının hatıralarıyla yüzleşirken, bir yandan da meslek hayatının en karmaşık denklemini çözmeye uğraşmaktadır.

Katil olduğuna kesin gözüyle baktığı Murat Hoca, cinayetin işlendiği saatte öğrencilerine sınav vermektedir. Bir insanın aynı anda, iki ayrı yerde olması fiziken mümkün değildir. Derviş, adamın ukalalığı karşısında iyice hırslanır ve bu bilim dehasını alt etmeye yemin eder.

 

 

GÖKÇE BAHADIR EKRANLARA DÖNÜYOR! İŞTE DETAYLAR!

 

GALİP DERVİŞ'İN yeni bölüm fragmanlarını izlemek için tıkla!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin