resim yok
28 Mart 2013 - 00:00

'Galip Derviş' dizisinin ilk bölümündeki hata, gözlerden kaçmadı. Dedektif Monk dizisinin uyarlaması olarak çıkan dizi, Türkiye'de büyük ilgi topladı. Ancak yapımcıların atladığı bir konu vardı ki; diğer dizilerde kabul edilebilir olan hatalar, Monk uyarlaması Galip Derviş'te asla gözden kaçmayacağı gerçeği.

 

İşte dizideki hatalar;

 

Olay yeri inceleme uzmanı olarak tanıtılan Galip Derviş, ilk cinayet sorgulamasında katilin bilgisayardaki mouse'nin yerini değiştirmiş olması nedeniyle "solak" olduğunu fark etmişti.

 

Dizinin fragmanlarında da bu sahne sürekli olarak izleyiciye sunulmuş ve ne kadar dikkatli olduğu gözler önüne serilmişti.

Ancak ikinci cinayette katil uzun namlu tüfeği kullanırken, tüfeğin tetiğini "sağ" eliyle tutuyordu.

 

Diğer bir hata da, titizliği, düzen ve simetri hastalığı olan Galip Derviş'in gömlek yakasının ütüsüz ve kırışık olmasıydı.

 

Oldukça iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan 'Galip Derviş' dizisi böylelikle ilk bölümünü birtakım hatalarla tamamlamış oldu.

 

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan dizi sıralamada ilk 3'e girmeyi başarmıştı.

 

Bakalım bu hafta kaçıncı sıradan listeye girecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin