Game of Thrones 7. sezon 2. bölüm ne zaman?

HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones, yedinci sezonun merakla beklenen ilk bölümü "Dragonstone" ile izleyicileriyle buluştu. Peki yedinci sezon ikinci bölüm ne zaman yayınlanacak?

Volkan Küçükel
17 Temmuz 2017 - 14:47
Yeni Bölüm

Uzun süren bekleyiş sona erdi ve Game of Thrones'un yedinci sezonu başladı.

HBO'nun popüler dizisi Game of Thrones, yedinci sezonun merakla beklenen ilk bölümü "Dragonstone" ile izleyicileriyle buluştu.

Yeni sezon heyecanı sadece yedi bölüm ile sınırlı kalacak dizinin gelecek hafta ekranlara gelecek yeni bölümünden fragman da paylaşıldı.

17-07/17/nymeria.gif

23 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarına gelecek olan 7. sezon 2. bölümün ismi "Stormborn" olarak duyuruldu. Bryan Cogman'ın senaryosunu kaleme alıp, Mark Mylod'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bölümde neler yaşanacak?

GAME OF THRONES 7. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Bölümde Daenerys (Emilia Clarke) hiç beklemediği bir ziyaretçiyi karşılayacak. Jon Snow (Kit Harington) ummadığı bir isyanla karşı karşıya kalırken; Tyrion Lannister (Peter Dinklage) ise Westeros'un fethi için yeni planlar üzerine kafa yormaktadır.

17-07/17/dany-war.gif

GAME OF THRONES 7. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANINDA SÜRPRİZLER

Yedinci sezon ikinci bölüm için yayınlanan fragman "Bir Targaryen'e güvenilmez" sözüyle başlıyor. Cersei Lannister ise "Çılgın Kral'ın kızı bu toprakları yok edecek!" şeklinde konuşuyor. 

İşte izleyicileri yeni sürprizlerin beklediği heyecan dolu yeni fragmandan görüntüler...

"Game of Thrones" 7. sezon 2. bölüm fragmanı (Türkçe altyazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin