Game of Thrones 7. sezon finali erkenden sızdırılacak mı?

Game of Thrones 7. sezon finali erkenden sızdırılacak mı? Sezonun 4. bölümü "Spoils of War" ve sezonun 6. bölümü "Beyond the Wall"ın ardından sezon finali bölümü de internet ortamına erkenden sızdırılacak mı?

Volkan Küçükel
22 Ağustos 2017 - 20:55
Gündem

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un yedi bölümden oluşan 7. sezonunun artık sonuna yaklaşıyoruz! Şimdiden hack saldırıları ve sızıntı skandalları ile hafızalarda yer edinen 7. sezonun final bölümü 27 Ağustos akşamı HBO ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Peki, sezonun 4. bölümü "Spoils of War" ve sezonun 6. bölümü "Beyond the Wall"ın ardından "7. sezon final bölümü" de internet ortamına erkenden sızdırılacak mı? Bu sızıntılar nedeniyle Game of Thrones bölümlerini artık normal yayın gününün birkaç gün öncesinde izlemeye alışmaya başlayan dizi hayranlarının şu sıralar en çok merak ettiği konu bu olsa gerek.

BİLGİSAYAR KORSANLARINDAN HBO'YA YENİ TEHDİTLER!

Temmuz ayı içinde dizinin yayıncı kanalı HBO'nun iletişim ve yayın ağını hackleyerek, sistemdeki bilgileri toplayan bilgisayar korsanları ekibi Mr. Smith Group'tan Mashable sitesi aracılığıyla HBO'ya yeni tehditler geldi!

YENİ SIZINTILAR YOLDA MI?

Hacker ekibinin elindeki son veri tabanı dökümlerinin Game of Thrones spoiler'ı içermediği ancak HBO'nun kesinlikle açığa çıkmasından hiç hoşnut olmayacağı bilgiler içerdiği belirtiliyor.

17-08/22/westworld-giphy-sayfasi.png

Ayrıca grubun, HBO'nun hemen her sosyal medya hesabının giriş şifrelerine sahip olduğu ve @HBO, @GameOfThrones, @WestworldHBO gibi bazı Instagram ile Giphy hesaplarının giriş bilgilerinin Mashable yetkililerine bir metin belgesi olarak sunulduğu söyleniyor.

Mashable cephesi, yasal nedenlerden dolayı şifrelerin doğruluğunu onaylamak için hesaplara giriş yapma teşebbüsünde bulunmadığını belirtirken; hacker grubunun daha önceden kendileriyle paylaştığı bilgiler göz önüne alındığında bu şifre bilgilerinin doğruluğundan kuşku duymaları için bir sebeplerinin olmadığını dile getiriyor.

GAME OF THRONES 7. SEZON FİNALİ DE SIZDIRILABİLİR!

Birçok HBO platformuna zaten erişebilecek pozisyonda olduklarını iddia eden Mr. Smith Group'tan kanal yöneticilerinin dikkatini çekecek bir de yeni tehdit geldi: Game of Thrones'un 7. sezon 7. bölümü yani sezonun final bölümü de sızdırılabilir!

17-08/22/hbo-hack.jpg

Bu yeni gelişmeyle ilgili HBO cephesinden ise şu açıklama geldi: "Hacker grubuyla iletişim halinde değiliz ve her seferinde böyle bir tehdit ya da bilgi geldiğinde yorum yapma taraftarı değiliz. Bildiğiniz gibi HBO'da bir siber saldırı yaşandı ve medyada haber oldu. Hacker'lar medya ilgisini diri tutabilmek adına çalınan bilgileri parça parça gündeme getirmeye ve spekülasyonlarda bulunmaya devam edebilir. Bu, HBO olarak içinde bulunmak istemediğimiz bir oyun."

Hacker'ların ele geçirdikleri veriler karşılığında HBO'dan 6.5 milyon dolar değerinde Bitcoin talebinde bulunduğu ancak HBO'nun bu talebe şimdilik bir karşılık vermediği biliniyor.

Bakalım önümüzdeki günler ne gibi gelişmeleri beraberinde getirecek? Game of Thrones'ta bir yandan sezon finali için geri sayım heyecanımız başlarken, bir yandan da HBO'nun hacker'lar ile olan mücadelesini takip etmeye devam ediyoruz.

"Game of Thrones" 7. sezon 7. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin