Game of Thrones 7. sezon finalinde Jon Snow'un kimliğiyle ilgili gerçekler ortaya çıktı!

Ve dolu dolu bir Game of Thrones sezonunu daha geride bıraktık! Game of Thrones 7. sezon finalinde Jon Snow'un kimliğiyle ilgili gerçekler ortaya çıktı!

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2017 - 16:03
Gündem

Ve dolu dolu bir Game of Thrones sezonunu daha geride bıraktık! Dizi, "The Dragon and the Wolf" isimli dizi tarihinin en uzun süreli bölümüyle ekranlara geldi ve final öncesi son kez uzun bir araya girdi.

Sezon finali bölümünde; Game of Thrones'un en popüler ve fan kitlesi en yüksek karakterleri arasında yer alan Jon Snow ile ilgili gerçekler de bir bir ortaya çıktı. Jon Snow'un kimliği ve gerçek anne-babasının kim olduğu soruları cevap buldu.

17-08/28/spoiler-dikkat.png

JON SNOW BİR TARGARYEN

Jon Snow ve Daenerys Targaryen'in geleceğini önemli ölçüde etkileyebilecek gerçeklere göre Jon Snow'un, Rhaegar Targaryen ve Lyanna Stark'ın aşkının meyvesi olarak ortaya çıktığı doğrulandı. Böylelikle bir süredir ortalıkta dolaşan Jon Snow'un, bir Targaryen olduğu teorisi kanıtlanmış oldu.

Rhaegar Targaryen'ın kral olduğu sıralar Lyanna Stark ile evlenmiş olduğu göz önüne alındığında Jon Snow evlilik dışı dünyaya gelmemiş anlamına geliyor.

17-08/28/snow.jpg

TAHT SIRASI KİME GEÇTİ?

Targaryen hanesinde tahta geçme sırası en büyük çocuk olan Rhaegar Targaryen'de olduğu için bu gerçek Jon Snow’u Demir Taht'ın asıl varisi haline getirecek gibi görünüyor. Buna göre Daenerys Targaryen ise tahta geçme iddiasında sırasını kaybetmiş oluyor.

Bu gerçekler ışığında gelecek bölümlerde neler olacağı ise soru işareti?

Westeros'ta dengeleri alt üst edebilecek bu bilgilerden Jon Snow ve Daenerys Targaryen'in şimdilik haberi yok. Jon'un, halasıyla evlenerek ikilinin birlikte tahta geçmesi ya da iki ismin tahta geçme konusunda anlaşmazlık yaşamasıyla birbirlerine düşman olması olasıklar arasında.

 17-08/28/aegon-1503925041.gif

JON SNOW'UN GERÇEK ADI: AEGON TARGARYEN

Tüm bunların yanında Jon Snow'un gerçek ismi de ortaya çıktı. Brann, Jon Snow'un piç olmadığını ve Aegon Targaryen olduğunu Sam'e anlattı. Böylece Robert'ın isyanının bir yalan üzerine kurulu olduğunu da ortaya çıkmış oldu.

Game of Thrones'un izlenme rekorları kıran dizisi Game of Thrones, final sezonuyla 2018 ya da 2019 başlarında HBO ekranlarına geri dönecek.

17-08/28/dragon.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin