Game of Thrones 7. sezon fragmanı rekor kırdı!

HBO'nun geçtiğimiz günlerde Game of Thrones'un yaklaşmakta olan yedinci sezonu için paylaştığı fragman yeni bir rekor kırdı!

Volkan Küçükel
28 Mayıs 2017 - 23:01
Gündem

Game of Thrones dizisi rekora doymuyor!

Görünen o ki HBO'nun geçtiğimiz günlerde Game of Thrones'un yaklaşmakta olan yedinci sezonu için paylaştığı fragman yeni bir rekor kırdı!

24 SAATTE 61 MİLYON GÖRÜNTÜLENME!

Yaklaşık iki dakika süreli fragman, yayınlandığı andan itibaren geçen 24 saatlik süre içinde Facebook, Twitter, YouTube gibi dijital platformlar dahil olmak üzere 61 milyon kez görüntülendi.

17-05/28/game-of-thrones-7-sezon-fragmani-1.jpg

Bu rakamın muhtemelen herhangi bir televizyon dizisinin fragmanı için 24 saatlik bir zaman zarfında görülmüş en yüksek görüntülenme rakamı olduğu belirtiliyor.

Yedinci sezonun ilk tanıtım videosu olan "Long Walk to the Throne" tanıtım filmi ise yayınlandığı 30 Mart 2017 tarihinden bu yana 67.6 milyon görüntülenme sayısına ulaşmış durumda.

17-05/28/game-of-thrones-7-sezon-fragmani-2.jpg

Yeni sezon hikayesinin kış koşullarında daha uzun süre çekim yapılması gerektirdiği için bu yıl gösterimi biraz geciken Game of Thrones'un yedinci sezonunun yedi bölümden oluşacağı daha önceden duyurulmuştu.

HEYECAN 16 TEMMUZ'DA YENİDEN BAŞLIYOR

Heyecanla beklenen yeni sezon 16 Temmuz'da başlayacak. Bir sonraki yıl ekranlara gelecek sekizinci sezon ise aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

"Game of Thrones" 7. sezon Türkçe altyazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin