Game of Thrones 7. sezon fragmanı yayınlandı!

Dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip HBO dizisi Game of Thrones'un yedinci sezonu için uzun bir tanıtım videosu yayınlandı.

Volkan Küçükel
25 Mayıs 2017 - 09:31
Gündem

"Doğuda düşmanlar, batıda düşmanlar, güneyde düşmanlar, kuzeyde düşmanlar... Karşımıza ne çıkarsa çıksın ezip geçeceğiz..."

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un yedinci sezonu her geçen gün biraz daha yaklaşırken yeni sezona dair tanıtım videoları ve fotoğraflar gelmeye devam ediyor.

GAME OF THRONES 7. SEZON UZUN FRAGMAN GELDİ!

Yayıncı kanal, yüksek beklentili yedinci sezon için ilk uzun fragmanı da görücüye çıkardı.

Yaklaşık iki dakika süreli bu tanıtım videosunda Cersei Lannister, Daenerys Targaryen ve Jon Snow gibi kilit karakterlere odaklandığı görülüyor.

17-05/25/2.jpg

Cersei Lannister dört bir yanı çevreleyen düşmanlara karşı mücadele konusunda çok inançlı görünürken; Jon Snow, Kuzey'in kralı olarak desteği arkasına almış durumda. "Yedi Krallık'a hükmetmek için doğdum ve hükmedeceğim" diyen Daenerys Targaryen ise ejderhaları ve ordusuyla Westeros’a ulaşıyor.

GAME OF THRONES 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezon hikayesinin kış koşullarında daha uzun süre çekim yapılması gerektirdiği için bu yıl biraz geciken Game of Thrones'un yeni sezonunun yedi bölümden oluşacağı daha önceden açıklanmıştı. Yeni sezon 16 Temmuz'da başlayacak.

17-05/25/1.jpg

Bu arada dizinin sekizinci sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağını da hatırlatalım.

"Game of Thrones" 7. sezon Türkçe altyazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin