Game of Thrones 7. sezon ikinci fragmanı yayınladı

Efsane dizi Game of Thrones'un 7. sezon 2. fragmanı çıktı. Milyonlarca takipçisi bulunan dizide kış sonunda geldi!

Berfu Özlen
22 Haziran 2017 - 14:40
Gündem

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca dizi takipçisi tarafından ilgiyle izlenen fantastik yapım Game of Thrones dönüyor. 6 unutulmaz sezonun ardından 7. sezonu ile ekranlara gelecek yapımın ikinci fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamı internete yüklenen fragman şimdiden tıklama rekoru kırdı. 

Büyük karşılaşma öncesi birlik!

Game Of Thrones 7. sezon 2. fragmanda genel olarak bir birlik teması hakim. Jon Snow ve Daenerys Targaryen ve geri kalan herkes Duvar'ın ardından gelen ölüm ordusuna karşı birleşiyor. Fragmanın en kilit noktalarından biri hiç kuşkusuz, Bran'ın artık bir tekerlekli sandalyeye sahip olması!

17-06/22/game-of-thrones-7-sezon-ikinci-fragmani-yayinladi.jpg

"Yalnız kurt ölür"

Yayınlanan 7. sezon fragmanının son cümlelerinde, Sansa Stark "Kar düşüp, beyaz fırtınalar kopunca; yalnız kurt ölür ama sürü yaşar." diyor. Yeni sezonun daha az bölümden oluşmasına rağmen, daha büyük bir prodüksiyon olacağını biliyorduk. Kurulacak olan büyük ittifak ve yaklaşan savaşın büyüklüğü şimdiden merak konusu. 

Bölüm sayısı az ama süre uzun

Game of Thrones'un 7. sezonu 16 Temmuz'da prömiyerini yapacak. HBO'd yayınlanacak olan sezon, 7 bölümden oluşacak. Her ne kadar bölüm sayısı az olsa da, toplam yayın saati 7 saat 22 dakika olduğundan dolayı, en uzun bölümlere sahip sezon olacak. Yani kısacası, 7 bölüm 9 bölümlük bir süre ile işlenecek. Game of Thrones, bölüm sayısından ödün verse de, ne seyir zevkinden ne de dizi süresinden bir kısıtlamaya gitmemiş. Dolayısıyla dizi izleyicilerini doyurcu bir 7. sezon bekliyor.

Game of Thrones 7. sezon 2. fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin