Game of Thrones 7. sezon ilk bölümü 2017'nin en çok indirilen dizi bölümü oldu!

Torrent Freak verilerine göre Game of Thrones'un son bölümü, 2017 senesi içinde korsan olarak en çok indirilen dizi bölümü olma unvanını ele geçirmiş durumda!

Volkan Küçükel
19 Temmuz 2017 - 14:42
Gündem

Geride bıraktığımız hafta sonunda yedinci sezon açılışını yaparak hasreti dindiren HBO'nun Game of Thrones dizisi geri dönüşüyle ses getirmeye devam ediyor.

HBO'daki kendi yayın diliminde 10.1 milyon izleyiciyi ekran başına çekip dizi tarihinin en çok izlenen bölümü unvanına erişen yeni sezonun açılış bölümü "Dragonstone" bir başka rekoru daha eline geçirdi.

YEDİNCİ SEZONDAN YENİ REKOR!

Torrent Freak verilerine göre dizinin yeni sezon ilk bölümü, 2017 senesi içinde korsan olarak en çok indirilen dizi bölümü olma unvanını ele geçirmiş durumda!

Hafta başı (Pazartesi günü) itibarıyla dizinin bölümleri 130.000 kişi tarafından aktif olarak paylaşıldı.

17-07/19/game-of-thrones-7-sezon-foto.jpg

"ettv" aracılığıyla gerçekleşen paylaşım ise 345,000'in üzerinde seeders (diziyi aktif olarak paylaşan kişiler) ve 95,000'in üzerinde leechers (indirme dosyalarını alıp aynı zamanda paylaşan) rakamlarına ulaştı.

Her sene olduğu gibi bu rakamların günler, haftalar ilerledikçe milyonun üzerine çıkması bekleniyor.

Torrent Freak'in her sene bizlere ulaştırdığı, torrent sitelerinden en çok indirilip takip edilen dizilerin listesinde 2016 senesi için ilk sırada yine Game of Thrones vardı.

Bu alanda üst üste beşinci yıl ilk sırada yer almayı başaran Game of Thrones, 2017 senesinin sonunda da zirvede yer almaya çok yakın görünüyor.

"Game of Thrones" 7. sezon 2. bölüm fragmanı (Türkçe alt yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin