Game of Thrones 7. sezondan ilk poster yayınlandı!

HBO, geçtiğimiz gün Game of Thrones'un yeni sezonu için ilk teaser poster'i bizlerle paylaştı.

Volkan Küçükel
09 Mart 2017 - 10:40
Gündem

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un yedinci sezonunun ne zaman başlayacağını hala bilmiyoruz ancak yeni sezonun yaklaştığını yavaş yavaş hissetmeye başladık sanki!

"GAME OF THRONES" 7. SEZONDAN İLK POSTER

Yayıncı kanal HBO, geçtiğimiz gün diziden ilk teaser poster'i bizlerle paylaştı. Posterde ne yazık ki herhangi bir tarih yok. Sadece kanal logosu ve #GoTS7 hashtag'ini görüyoruz. Ancak görselin bizlere anlatmak istedikleri var! Poster, iki farklı dünyanın buluşmasını yansıtıyor.

ÇARPIŞMANIN İPUÇLARI

Ateş ve buzun birbirine girdiği poster bize Yedi Krallık ve The Night King çarpışmasının ipuçlarını veriyor gibi. Dany ve ejderhaları Westeros için yolda, Night King'in ordusu ise duvarın ötesine inmiştir.  

Daha önceki sezonlardan daha kısa bölümlerle karşımıza çıkacak Game of Thrones'un bitimine sadece iki sezon kaldı.

17-03/09/jon_snow_and_daenerys_targaryen.jpg

Prömiyer tarihi için hala bir açıklama yok. Beklemedeyiz!

TEMMUZ'DA MI BAŞLIYOR?

Son olarak dizide Davos Seaworth karakterini canlandıran aktör Liam Cunningham'ın Irish Independent'in kendisiyle yaptığı röportajda yeni sezonun Temmuz ayında başlayabileceğini söylediğini de belirtelim. Ancak bu açıklama resmi bir açıklama değil.

Geçmiş sezonlar genellikle Nisan ayında ya da Mart ayının sonlarında başlayıp Haziran ayı içinde sonlanıyordu. İlerleyen haftalarda yeni sezonun gerçekten Temmuz ayında başlayıp başlamayacağını öğrenmiş olacağız.

Siz postere nasıl anlamlar yüklediniz? Görüşlerinizi paylaşmayı ihmal etmeyin!

17-03/09/game-of-thrones-poster.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin