Game of Thrones 7. sezonuyla destansı bölümler vadediyor!

Game of Thrones görüntü yönetmeni Robert McLachlan, alıştığımız on bölümlük sezonlar yerine yedi bölümle sınırlı kalacak yeni sezonun bütçesinin önceki sezonlarla hemen hemen eşit seviyede olacağını belirtti.

Volkan Küçükel
05 Haziran 2017 - 17:35
Gündem

HBO ekranlarının fenomen dizisi Game of Thrones'un yeni sezonunun başlaması için sadece birkaç hafta uzaktayız. Kendinizi hazırlayın, dizinin yedinci sezonu hiç olmadığı kadar destansı olacak. Neden mi?

GAME OF THRONES 7. SEZON BÜTÇESİ

Deadline'a konuşan Game of Thrones görüntü yönetmeni Robert McLachlan, alıştığımız on bölümlük sezonlar yerine yedi bölümle sınırlı kalacak yeni sezonun bütçesinin önceki sezonlarla hemen hemen eşit seviyede olacağını belirtti.

Bu durum teorik olarak her bir bölümün daha büyük bir bütçeye sahip olduğu ve bölüm başına yaklaşık olarak %42'lik bir bütçe artışı yaşanacağı anlamına geliyor. Bu da görsel olarak bizleri harika bölümlerin beklediğine bir işaret.

17-06/05/robert-mclachlan-game-of-thrones.jpg

"Yedinci sezon muhteşem olacak" diyen McLahlan "Önceki sezonlarda izleyicilerde çok büyük heyecan uyandıran bir ya da iki iki önemli bölümümüz olurdu. Bu sezon bölümlerinin en az yarısı bu şekilde olacak ve bu bölümler sizleri hayal kırıklığına uğratmayacak" sözleriyle oldukça iddialı geldiklerinin mesajını verdi.

McLahlan röportaj esnasında Avrupa'da çektikleri oldukça destansı bir sahne hakkında da konuşurken "Dönüşümden kısa bir süre önce Avrupa'da oldukça gösterişli ve destansı bir sahnenin çekimlerini tamamladık. Gerçekten harika olacak" ifadelerini kullandı.

17-06/05/got-7-sezon-foto.jpg

McLahlan'ın bu ifadeleri Game of Thrones'un yıldızlarından Iain Glen'in (Jorah Mormont) açıklamalarıyla uyuşuyor. Aktör geçtiğimiz günlerde EW'ya verdiği röportajda kısa ancak aksiyon dolu bir sezon vadettiklerini, sezonun üç bölüm daha az olmasına rağmen çekim süresinin diğer sezonlarla aynı kaldığını söylemiş ve "Game of Thrones için yaratılan dünya giderek olağanüstü hale geliyor" şeklinde konuşmuştu.

GAME OF THRONES 7. SEZON İÇİN GERİ SAYIM

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yedinci sezon fragmanı rekor izlenme oranlarına koşan Game of Thrones'un yeni sezonu 16 Temmuz'da HBO ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Game of Thrones" 7. sezon Türkçe altyazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin