Game of Thrones 8. sezon 2019'a sarkabilir! Neden mi?

Game of Thrones'un sondan bir önceki sezonu da sonlandığına göre artık dizi hayranlarının aklı fikri final sezonunda. Ancak, Game of Thrones 8. sezon 2019'a sarkabilir! Neden mi?

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2017 - 17:15
Gündem

Her sene bahar döneminde sezonunu açan, geride bıraktığımız 7. sezon prömiyeri ise yaz dönemine sarkan Game of Thrones'un 8. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı daha önceden duyurulmuştu.

Game of Thrones'un sondan bir önceki sezonu da sonlandığına göre artık dizi hayranlarının aklı fikri final sezonunda! Hikayenin nasıl bir final yapacağı büyük bir merak konusu. Kuşkusuz final sezonu başlayana kadar tahminler, teoriler yine havada uçuşacak.

GAME OF THRONES FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Peki, Game of Thrones'un final sezonu olan 8. sezon ne zaman başlayacak?

17-08/28/dragon-got.jpg

Yeni sezonun ne zaman ekranlarda olacağı konusunda şimdilik resmi bir açıklama yok. Ancak ne zaman gelebileceği konusunda işin içindeki isimlerden tahminler var!

HBO YETKİLİSİNE GÖRE 8. SEZON 2019'A SARKABİLİR!

Entertainment Weekly'den James Hibberd, HBO Programlama Başkanı Casey Bloys ve showrunner'lar David Benioff ve D.B. Weiss ile sezon finaline yönelik yaptığı söyleşide Game of Thrones'un final sezonunun zaman çizelgesine dair de sorular sordu.

Röportajın o bölümüne bakalım:

Hibberd: Öyleyse şu andan itibaren final sezonu Weiss and Benioff'un ihtiyaçları doğrultusunda 2018'de mi yayınlanır? 2019'a sarkabilir mi?

Bloys: Evet olabilir, öncelikle bölümlerin senaryosunu kaleme almalı ve ardından bunları prodüksiyon takvimine geçirmeliler. Bölüm senaryoları işinin içine girdikçe gereken süreyi daha iyi anlayacağız. Bunun için belli bir zaman gerekebilir.

17-08/28/game-of-thrones-final-sezonu.jpg

Evet, bu açıklamalar olsası bir gecikme olasılığını ortaya koyuyor. Dizinin büyük finalinin bölümleri kuşkusuz oldukça masraflı ve zahmetli bir yapım süreci gerektirecek. Bu da takvimi biraz erteleyebilir.

Geçtiğimiz yaz döneminde Con of Thrones etkinliğinde dizinin ses tasarımcısı Paula Fairfield, sekizinci sezonda bölüm sürelerinin 80 dakikanın üzerine çıkabileceğini belirtmişti.

Game of Thrones'un final sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda anlaşılan o ki biraz daha beklememiz gerekiyor. Gelişmeleri takip ediyor olacağız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin