Game of Thrones 8. sezon bölümleri film niteliğinde olacak!

Geçtiğimiz günlerde ilk kez düzenlenen ve dizi hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Con of Thrones etkinliğinde dizinin geleceğine yönelik yeni bilgiler edindik.

Volkan Küçükel
05 Temmuz 2017 - 14:19
Gündem

Ekranların fenomen dizisi Game of Thrones'un yedinci sezonu yaklaşırken heyecan artıyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk kez düzenlenen ve dizi hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Con of Thrones etkinliğinde dizinin geleceğine yönelik yeni bilgiler edindik.

BÖLÜM SÜRELERİ UZUYOR!

Etkinlikten yansıyan en önemli bilgi ise dizinin final sezonunun bölüm süreleriyle ilgiliydi.

Game of Thrones'un ses tasarımcısı Paula Fairfield'in açıklamalarına göre önümüzdeki iki sezon dizinin bölüm sayıları azalacak olmasına rağmen final sezonu olacak sekizinci sezonda bölüm süreleri 80 dakikanın üzerine çıkacak.

17-07/05/con-of-thrones.jpg

Yaklaşmakta olan yedinci sezonda bölüm sürelerinin alışılageldik şekilde birer saat süreli olacağını belirten Fairfield, sezon finalinin ise 82 dakika olacağını söyledi.

FİNAL SEZONUNDA HER BİR BÖLÜM FİLM UZUNLUĞUNDA OLACAK!

Aynı zamanda final sezonu olacak sekizinci sezonda ise bölüm sayısı kısalsa da bölüm süreleri ile bu açık kapanacakmış gibi görünüyor. Fairfield tıpkı Sherlock ve Black Mirror gibi dizilerden alıştığımız üzere Game of Thrones'un final sezonundaki her bir bölümün 80 dakikayı aşabileceğini belirtiyor.

17-07/05/gam-of-thrones-gif.gif

Game of Thrones'un yedi bölümden oluşan yeni sezonu 16 Temmuz Pazar akşamı HBO ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Tüm zamanların en maliyetli dizileri arasında başı çeken Game of Thrones gelecek sene final yaptıktan sonra hayatımızdan çıkacak gibi durmuyor. HBO ve George R.R. Martin, dizinin bitiminin ardından Game of Thrones'un uzantı dizilerle ekranlarda var olmaya devam edeceğini daha önceden açıklamışlardı.

"Game of Thrones" 7. sezon 2. fragmanı (Türkçe Altyazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin