resim yok
14 Mart 2013 - 00:00

Bu eğlenceli videoyu kaçırmayın!

 

George R.R. Martin'in kitap serisinin David Benioff ve D.B. Weiss tarafından ele alınıp televizyon ekranlarına dizi olarak uyarlandığı HBO'nun popüler serisi Game of Thrones'un üçüncü sezon prömiyeri yaklaşıyor.

Dizinin 3. sezonu 31 Mart Pazar akşamı HBO ekranlarında başlıyor.

Yeni sezonda her sezon olduğu gibi yine yeni karakter ve oyuncularla karşılaşacağımız dizinin üçüncü sezon çekimleri Temmuz ayında başladı ve çekimler Belfast, Hırvatistan, İzlanda ve Fas gibi çeşitli bölgelerde gerçekleştirildi.

Yeni sezon yaklaşırken tanıtım videolarının dışında birçok ilginç video ile de karşılaşıyoruz. Bunlardan birisi ise bizlere 'Game of Thrones 1990'lı yıllarda çekilseydi jeneriği nasıl olurdu?' sorusunun cevabını veriyor.

Youtube'a yüklenen bu videoda Game of Thrones'un 1995 senesine uygun açılış jeneriğini izliyoruz. VHS ses efektleri ve soluk renkler ile yeniden kurgulanan jenerik oldukça ilginç ve eğlenceli görüntüler sunuyor. Müzik ise: Queen - I Want it All

İşte o video:

 

 

Game of Thrones 3. sezon fragmanı

 




 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin