Game Of Thrones gelecek bölümde ne olacak?

5. sezonun 12 Nisan Pazar günü başlayacağı bütün dizinin fanları tarafından bilinmektedir.

resim yok
24 Şubat 2015 - 15:30
Yeni Bölüm

17 Nisan 2011’de ilk kez seyircisiyle bir araya gelen Game Of Thrones A Song Of Ice And Fire seri kitabından esinlenilmiştir.

4 sezonunu ardında bırakan dizi 5. Ve 6. sezonun onayını geçen yıl almıştı. 5. sezonun ise 12 Nisan Pazar günü başlayacağı bütün dizinin fanları tarafından bilinmektedir.

 

Özellikle kitabını okuyanların ve sadece diziyi izleyenlerin arasında bitmek bilmeyen bir rekabet söz konusu. George R. R. Martin katıldığı bir etkinlikte bununla ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Dizinin kitapla arasındaki farkların daha da artacağının hatta daha da ileri giderek kitapta ölmüş kişilerin dizide yaşayacağını ya da kitapta yaşayanların dizide ölebileceğini belirtti. Hatta kesin olarak bu sezon kitapta ölmeyen karakterlerin dizide öleceğini söyledi.

 

ÇIKARTILAN SAHNELER PAYLAŞILDI

 

5. sezon öncesi severleri gün sayarken HBO Game Of Thrones’un 4. Sezonundan silinmiş sahneleri youtube aracılığıyla severiyle paylaştı. Paylaşılan iki videonun ilkinde “The Lion and the Rose” bölümünden bir sahne izleniliyor. Shae’yi (Sibel Kekilli) ailesinden korumak isteyen Tyrion (Peter Dinklage), Bronn (Jerome Flynn) aracılığı ile onu artık istemediğini söylüyor. Bu sahnede Shae neden eski aşkına ihanet ettiğini mahkemede açıklıyor.

 

Paylaşılan ikinci videoda ise Khaleesi (Emilia Clarke) çok güvendiği Sir Jorah (Iain Glen)’iN kendisine Lord Varys (Conleth Hill) tarafından casus olarak gönderildiğini öğreniyor ve bu durum onda ciddi bir hayal kırıklığı oluşturuyor. Hemen harekete geçip Jorah’ı kovuyor. Jorah’ı kovduktan sonra ise Khaleesi’yi Missadei (Nathalie Emmanuel) teselli ediyor.

 

GELECEK BÖLÜMLERDE NELER OLACAK?

 

Yabancı bir haber kaynağından alınan bilgilere göre bu sezonda Khalesi iç savaşta çok adam kaybediyor. Birisiyle evleniyor ve tacı onunla paylaşıyor. Jon Snow yabanilerle anlaşma yapıyor ve sura alıyor herkesi. Jaimie ve Brienne birlikte kaçıyorlar. Olaylar bunun paralelinde gerçekleşiyor. Cercei inanç tarafından cezalandırılıyor. Cezayı aldıktan sonra da dövüşle yargılama talep ediyor. Arya görünmez olmayı öğreniyor ve çok öfkeli bir şekilde geri dönecek. Gregor Clegane’nin öldürüldüğü söylenen Rtegar’ın çocuklarından erkek olan çocuk ölmemiş yaşıyor. Tahta çıkmak için ordu toplayıp atağa geçecek. Jon Snow ölüyor. Leydi Catelyn kızıl tanrı sayesinde yeniden doğuyor. Gregor Clegane ise ölüp yeniden yaratılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin