Game of Thrones yıldızlarının bilinmeyen meslekleri!

Game of Thrones gibi bir projede yer alıyorsanız, işiniz asla güvence altında değildir! Ve her zaman yedek bir planınız olması mantıklıdır!

Volkan Küçükel
16 Ağustos 2016 - 10:30
Magazin

Onları dört bir tarafı ejderhalarla, kesik başlarla, üç gözlü kuzgunlarla çevrili Westeros'ta görmeye alışkınız.

Game of Thrones'un yıldızları işlerinde gerçekten çok iyiler, aslına bakarsanız onları dizideki rollerinin ötesinde günümüz dünyasında hayal etmek biraz zor!

İster inanın ister inanmayın, onlar da zaman zaman kendi işlerinden kaçıyor ve bakın kendilerini nerelerde buluyorlar...

Diğer yandan eğer Game of Thrones gibi bir projede yer alıyorsanız, işiniz asla güvence altında değildir! Ve her zaman yedek bir planınız olması mantıklıdır!

Jack Gleeson

Televizyon dizileri dünyasında en nefret edilen karakterler sıralamasında baş sıraları çeken Joffrey Baratheon'a hayat veren Jack Gleeson'u dizinin sona ermesinden sonra oyunculuk mesleğini bırakacağı yönündeki demeçleriyle hatırlıyoruz.

16-08/16/king-joffrey-game-of-thrones-hbo1.jpg

Gleeson şu sıralar kukla gösterisi "Bears in Space"i Londra, Dublin ve Edinburgh'taki oyunlarının ardından Amerika'ya getirme planları yapmakta.

Kristian Nairn

Game of Thrones'tan ayrılışıyla gönüllerde daha büyük yer edinen favori karakterimiz Hodor'a hayat veren Kristian Nairn'i zaman zaman DJ kimliğiyle hayranlarının karşısına geçmesiyle de tanıyoruz.

Kuzey İrlandalı aktör, Amerika'da birçok eyalette gerçekleştirdiği 'Rave of Thrones'u dünyanın birçok ülkesinde sahnelemeye devam etme niyetinde.

Hafbor Julius Bjornsson

Game of Thrones'un Gregor 'The Mountain' Clegane'i gerçek yaşamında 2010 senesinde dünyanın en güçlü İzlandalı adamı ve İzlanda'nın en güçlü Viking'i ödüllerini kazanmayı başarmış birisi.

Evi İzlanda'da çeşitli yarışmalarda ödüller kazanan Bjornsson'un spor hayatı küçük yaşlarda basketbolla başlamış ancak yirmili yaşlardaki diz sakatlığı nedeniyle bu kariyeri kısa sürmüş.

Bjornsson, dünyanın en güçlü adamı olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

Carice van Houten

Esrarengiz güçlere sahip Melisandre'ya hayat veren Carice van Houten'ın gerçek yaşamında ciddi bir müzik kariyeri olduğunu biliyor muydunuz?

Sesiyle de bizleri etkilemeyi başaran van Houten'ın 2012 senesi albümü 'See You On the Ice'tan 'Emily' isimli parçayı dinlemeye ne dersiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin