Game of Thrones'a 5. ve 6. sezon onayı!

Game of Thrones'a iki sezonluk onay!

resim yok
09 Nisan 2014 - 13:01
İptal - Onay

George R.R. Martin'in büyüleyici kitap serisinin David Benioff ve D.B. Weiss tarafından ele alınıp ekranlara uyarlandığı kanalın hit serisi Game of Thrones için beklenen haber erkenden geldi!

Dizi, en az iki sezon daha bizlerle!

 

İKİ SEZON ONAYI BİRDEN!

Dünya genelinde son dönemin en popüler dizilerinden biri haline gelen Game of Thrones 5. ve 6. sezon onaylarını birlikte aldı.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

Dizi takipçilerine bu müjdeli haber resmi facebook sayfasından da duyuruldu.

Yeni sezonlar hakkında şimdilik fazla bir detay yok.

 

REKORA DOYMUYOR!

Dördüncü sezonunu 06 Nisan Pazar akşamı HBO ekranlarına gelen 'Two Swords' isimli bölümle açan Game of Thrones'un bu bölümü yeni bir rekora imza atmış ve yaklaşık olarak 6.6 milyon toplam izleyici tarafından takip edilerek dizinin şimdiye kadarki en yüksek izlenme oranına sahip olan bölümü olmayı başarmıştı.

Elde edilen bu rakam aynı zamanda;

- Üçüncü sezon açılış bölümünden yüzde 50 fazla,[reklam]

- Dizinin ekran macerasına başladığı ilk bölüm olan 'Winter Is Coming'den ise üç kat fazla.

 

HBO TARİHİNİN...

Game of Thrones, açılış bölümüyle HBO kanalının tarihine de geçti. Elde edilen rakamlar, 2007'de ekranlara gelen ve toplam 11.9 milyon seyirci tarafından izlenen efsane dizi The Sopranos finalinden sonra, HBO’nun aldığı en yüksek ikinci izlenme oranı oldu.

 

SEZON SÜRÜYOR

Dizi, 13 Nisan Pazar akşamı ekranlara gelecek olan sezonun ikinci bölümü 'The Lion and the Rose' ile HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

BATES MOTEL'A 3. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin