resim yok
04 Nisan 2013 - 00:00

George R.R. Martin'in büyüleyici kitap serisinin David Benioff ve D.B. Weiss tarafından ele alınıp diziye uyarlandığı kanalın hit serisi Game of Thrones'ta üçüncü sezon heyecanı geride bıraktığımız hafta sonu başladı.

Öncelikle güzel haberi vermek gerekirse; dizi beklenildiği üzere 4. sezon onayını geçtiğimiz gün yapılan duyuruyla erkenden aldı.

 

Hatırlanacağı üzere, Game of Thrones 17 Nisan 2011'de yayın hayatına başlamasının hemen ardından (iki gün sonra) ikinci sezon onayını, geçen sene ise sezonun iki bölümünün ardından üçüncü sezon onayını almıştı. Kısacası dizi fanları bu erken onay haberlerine zaten alışmış durumda!

Game of Thrones'ta yeni sezonda Demir Taht'ı ele geçirme mücadelesi yine tüm heyecanıyla sürecek. İlerleyen dönemde Demir Taht'ın akıbetinin ne olacağını tahmin etmek güç.

Peki Demir Taht'a kim çıksın isterdiniz? İşte bu sorunun cevabını CNBC-e ekibinin Game of Thrones oyuncularıyla yaptığı röportajda arayacağız.

Soru: İzleyici olarak Demir Taht'a kimin çıkmasını isterdiniz?

Kit Harington (Jon Snow):

''Jon Snow dışında mı? (Kahkahalar) Kesinlikle Tyrion. Dizide mantığını kullanan tek karakter o. Diğer herkes sadece kendini düşünüyor.Tyrion bütün karakterlerin içini dışını biliyor gibi hissediyorum. Ona bayılıyorum. Taht onun hakkı.''

 



Michelle Fairley (Catelyn Stark):

''Stark ailesinin yeniden bir araya gelmesini istiyorum. Lannisterlar'dan intikam alsınlar istiyorum. Stark ailesinden herhangi biri tahta çıkabilir.''

Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister):

''Umarım o lanet tahtı yakarlar! Krallardan kurtuluruz, anarşiye kavuşuruz (Kahkahalar)''

Sophie Turner (Sansa Stark):

''Bir Stark'ın tahta çıkmasını çok isterdim. Ama içten içe Daenerys'i tutuyorum.''

Maisie Williams (Arya Stark):

''Daenerys en baştan beri tahta ulaşmaya çalışıyor. Üçüncü sezonda harika sahneleri var. Emilia'ya hayranım. Arya tahta çıkamayacaksa Daenerys çıkmalı.''

[reklam]

Iain Glen (Ser Jorah Mormont):

 

''Daenerys'in de kusurları var, o da hatalar yaptı, ama bir izleyici olarak karakterim gibi Daenerys'in tarafındayım tabii ki.''

Rose Leslie (Ygritte):

''Takım olarak Jon Snow'u tutuyorum. (Kahkahalar)''

Gwendoline Christie (Brienne of Tarth):

''Daenerys'in çıkmasını isterdim. Tahtı sadece o hak ediyor.''

 

Game of Thrones 3. sezon 2. bölüm fragmanı 'Dark Wings, Dark Words'

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin