Editör
20 Mart 2013 - 00:00
Gündem

Game of Thrones dizisinin galası renkli görüntülere sahne oldu. İşte görüntüler...

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük ilgiyle izlenen Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin, 3. sezon prömiyeri yapıldı. Prömiyer, ABD'nin Los Angeles kentindeki Chinese Theatre'da yapıldı.

KIRMIZI HALIDA SİBEL KEKİLLİ

Dizinin 1. ve 2. sezon bölümlerinde rol alan tüm oyuncular galada yer aldı. Eski oyuncuların yanı sıra yeni bölümlerde kadroya dahil olacak oyuncularda tam kadro oradaydı.

 

Fahişe Shae karakteriyle diziye konuk oyuncu olarak katılan ancak daha sonra ana karaterler arasına girmeyi başaran Sibel Kekilli ve rol arkadaşı cüce oyuncu Peter Dinklage gecenin dikkat çeken isimlerindendi.

İkili kırmızı halıda gazetecilere birlikte poz verdi. Kekilli ve Dinklage'in dizideki sevişme sahneleri uzun süre konuşulmuştu.

 



Gecenin en göz alıcı ismi ise Victoria Beckham imzalı uzun mavi elbisesi ile 25 yaşındaki Emilia Clarke oldu. Elbisesini Jacob & Co markalı elmas bir bilezikle tamamlayan Clarke'ın ayakkabıları ise Christian Louboutin imzasını taşıyordu. Dizinin diğer oyuncuları yaşındaki Natalie Dormer (31), Michelle Fairley (48) ve Lena Headey (39) de kırmızı halının iddialı isimleri arasındaydı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin