Game of Thrones'un 4. sezonuna Sherlock dizisinden transfer!

Sherlock dizisinin yaratıcılarından biri olan, ayrıca dizide oyunculuk yapan Mark Gatiss, HBO'nun popüler serisi Game of Thrones'un dördüncü sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

resim yok
22 Temmuz 2013 - 14:09
Magazin

Game of Thrones'un yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

 

Sherlock'tan GOT'a

 

Sherlock dizisinin yaratıcılarından biri olan, ayrıca dizide oyunculuk yapan Mark Gatiss, HBO'nun popüler serisi Game of Thrones'un dördüncü sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Popüler fantezi dizisi Game of Thrones'un dördüncü sezonunun kadrosuna yeni bir oyuncu geliyor.

 

Rolü henüz belli değil

Entertainment Weekly'nin haberine göre henüz hangi rolde oynayacağı açıklanmayan Gatiss, dizinin 2014 yılında yayınlanacak dördüncü sezonunda izleyici karşısında olacak.

Gatiss, Sherlock dizisinde Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı dahi dedektif Sherlock Holmes'un kardeşi Mycroft'u canlandırıyor.

Gatiss aynı zamanda hem yazarlık, hem senaristlik hem de yapımcılık yapıyor. Ayrıca Doctor Who (2005) romanları yazıyor ve BBC'de yayınlanan o dizide de küçük rollerde göründü.

47 yaşındaki aktörün rol aldığı son yapımlar şöyle:

Psychobitches (2013) / Joan Crawford
Inspector George Gently (2012) / Stephen Groves
Being Human (2012) / Mr. Snow
Sherloch (2010-2012) / Mycroft Holmes

Game of Thrones'un yeni sezonu hakkında yeni bilgilerin dizinin Comic-Con paneli sırasında açıklanması bekleniyor.

 

Çekimler başladı


Game of Thrones'un yeni sezon çekimleri bu ay başladı.
[reklam]
Dizide ne anlatılıyor?

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar’ın kalesi Kışyarı’nın kuzeyinde, Yedi Krallık’ı koruyan Sur’un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır.

Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht’ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur.

Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard’ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar’ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtalarında ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır.

Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir.

 

 

65. EMMY ÖDÜLLERİ ADAYLARI DUYURULDU! DETAYLAR VE LİSTE BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin