Game of Thrones'un 4 yan dizisi geliyor!

HBO, Game of Thrones'un yan dizilerinin geliştirilmesi ve senaryosunun kaleme alınması için George R.R. Martin'in ekibine dört yazarın katıldığını ve bu ekibin yeni dizileri oluşturmak için ön çalışmalara başladığını duyurdu.

Volkan Küçükel
05 Mayıs 2017 - 08:12
Gündem

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un sekiz sezon sürecek ekran serüveninin sonuna yaklaşırken yayıncı kanaldan, Game of Thrones evreninden kopmayacağımıza dair güzel haberler geliyor.

GAME OF THRONES BİTİYOR, YENİLERİ GELİYOR!

Kanal, Game of Thrones'un yan dizilerinin geliştirilmesi ve senaryosunun kaleme alınması için George R.R. Martin'in ekibine dört yazarın katıldığını ve bu ekibin yeni dizileri oluşturmak için ön çalışmalara başladığını duyurdu.

4 YENİ DİZİ PROJESİNİN DETAYLARI

Yeni dizilerin prequel (hikayenin öncesindeki olayların veya karakterlerin sunulması), sequel (devam dizisi), spin-off (çok tutulan bir dizinin popüler karakterlerinden birini diziden ayırıp ayrı bir dizi haline getirmek) veya tamamlayıcı türde olup olmayacağı hakkında bir bilgi şimdilik mevcut değil. Her bir yapımın George R. R. Martin'in destansı fantastik kitap serisi A Song of Ice and Fire'ın geniş ve zengin evreninin farklı dönemlerini keşfetmemizi sağlayacağı belirtiliyor.

17-05/05/game-of-thrones-karakterleri.jpg

Peki, gündemdeki bu dört yeni Game of Thrones dizisi projesinin mutfağında kimler görev alacak?

YAZAR EKİBİNDE KİMLER VAR?

Game of Thrones'un yaklaşmakta olan yedinci sezonunun çalışmalarını tamamlayan, dizinin sekizinci ve final sezonunun yazma ve hazırlık aşamasının ortalarında olan yaratıcı ve yürütücü yapımcılar Dan Weiss ve David Benioff ikilisi bu projelerde Martin ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer almaya devam edecekler ancak senaryoyu kaleme alma noktasında işi başka isimlere bırakacaklar. Potansiyel dört dizinin yazar ekibi için şu isimlerle anlaşma sağlandı:

* Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island)

* Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman ve X-Men yapımları), George R. R. Martin

* Brian Helgeland (Mystic River, A Knights Tale)

* Carly Wray (The Leftovers & Westword, Mad Man), George R. R. Martin

HBO, dört projenin de geliştirme aşamasında olduğunu vurgularken; şu aşamada herhangi bir zaman çizelgesi oluşturulmadığını, senaryolar tamamlandığı zaman gerekli değerlendirme ve planlamaların yapılacağını belirtiyor.

17-05/05/game-of-thrones-fotograflari-1.jpg

Kanalın, dünya genelinde büyük ilgi gören ve izlenme rekorları kıran bir dizisine dayalı olarak yeni diziler üretme çabaları ticari olarak oldukça mantıklı görünüyor.

Yedinci sezonu yaklaşmakta olan Game of Thrones, AMC'nin The Walking Dead'iyle birlikte televizyon ekranlarının en çok izlenen ve popüler iki dizisinden biri konumunda.

GAME OF THRONES 7. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yedi bölümden oluşacak yeni sezon 16 Temmuz'da HBO ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"Game of Thrones" 7. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin