Game of Thrones'un hangi yıldızı Resurrection'a katıldı?

Game of Thrones'tan ABC dizisine transfer...

resim yok
24 Temmuz 2014 - 17:21
Magazin

ABC'nin ilk sezonunu geride bırakan dizisi Resurrection'ın ikinci sezonundan haberler gelmeye başladı.

Arcadia, Missouri'de yaşayan insanların hayatlarının, vefat etmiş sevdiklerinin aniden geri dönmeye başlamasıyla tamamen değişmesini konu edinen fantastik dramanın ikinci sezonuna özellikle Game of Thrones dizisi ile tanınan yıldız bir oyuncu katıldı.

 

GAME OF THRONES'TAN TRANSFER

Game of Thrones'ta Catelyn Stark karakterine hayat veren başarılı aktris Michelle Fairley dizinin ikinci sezon hikayesinde karşımıza çıkacak.

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki Fairley nasıl bir rolle karşımıza çıkacak?

Fairley dizide Henry Langston (Kurtwood Smith) ve kasaba şerifi Fred Langston'ın (Matt Craven) annesi Margaret Langston karakteriyle hikayeye dahil olacak.

Margaret de ölümden dönen karakterler arasında yer alacak. Çünkü Henry ve Fred, annelerini kaybedeli 30 yıldan fazla süre olmuştur![reklam]

KARANLIK SIRLAR...

Margaret'in Arcadia'ya bu gizemli geri dönüşü beraberinde ailenin karanlık sırlarını da ortaya çıkaracak mı?

 

KARİYERİ

Harry Potter ve Ölüm Yadigârlari: Bölüm 1'de Mrs. Granger ve HBO'nun hit dizisi Game of Thrones'ta fanların favori karakterlerinden biri olan Catelyn Stark karakterlerini başarıyla canlandıran tecrübeli aktris, bu yapımların ardından Sutis'te Dr Ava Hessington ve son olarak Fox'un aksiyon dizisi 24: Live Another Day'de Margot Al-Harazi rolleriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

 

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Jason Mott'un The Returned isimli romanına dayalı olarak senaryosu geliştirilen Resurrection'ın yeni sezon bölümleri 28 Eylül'den itibaren izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

 

 

COMMUNITY'NİN YILDIZI YENİ BİR KOMEDİ PROJESİNDE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin