resim yok
26 Mart 2013 - 00:00

Kulağı koparıldı!

Game of Thrones dizisinde Lord Greatjon Umber karakterini oynayan Clive Mantle, saldırıya uğradı


İngiliz 'Game of Thrones ' dizisinde de rol alan Clive Mantle'nın, Newcastle'da uğradığı saldırı sonucu kulağı koparıldı.

Dizideki kanlı fantezi sahnelerinin gerçeğe dönüştüğü olayda, Mantle, Pazar sabahı kaldığı otelde gürültü yapan şahısları uyarınca hiç de beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

SALDIRIYA UĞRADI

Dizide Türk kökenli oyuncu Sibel Kekilli'nin rol arkadaşı olarak, Lord Greatjon Umber karakterini oynayan Mantle, otel dışında gürültü yapan bir grup adamın saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri, Mantle'ın kulağını ısırarak kopardı.

 

55 yaşındaki Mantle'ın sözcüsü yaptığı açıklamada, 'Kulağının kopan parçası bulundu ve yeniden yerine dikildi ' diye konuştu. Sözcü, 'Kendisi, yaşananlardan çok etkilenmiş, adeta şoke olmuş durumda. Bir otelde böyle bir meydana gelmesi hiç de sıradan bir hadise değil ' ifadelerini kullandı.

 



[reklam]

 

İKİ PARMAĞINI KAYBETMİŞTİ

Olaya karışan üç kişiden biri tutuklarken, bir kişi kefaletle serbest bırakıldı. Diğer sanık da serbest bırakıldı. Öte yandan tuhaf bir tesadüf olarak, Mantle'ın canlandırdığı karakter, dizide bir kurtun saldırısı sonucu iki parmağını kaybetmişti.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin