resim yok
06 Mayıs 2013 - 00:00

Onu HBO'nun dünya çapında izlenme rekorları kıran dizisi Game of Thrones'ta ejderhaların annesi, Westeros tahtının gerçek varisi olarak tanıdık.

 

Emilia Clarke'ı çok beğensek de aslında hakkında çok az şey biliyoruz...

 

İşte güzel oyuncu hakkında pek bilinmeyenler:

İŞ KADINI ANNE, SES MÜHENDİSİ BABA

1987 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya gelen Emilia'nın annesi bir iş kadınıydı, babası da tiyatrolarda ses mühendisi olarak çalışıyordu.

EĞİTİMLİ OYUNCU

Clarke, alanında ün salmış Londra Tiyatro Merkezi'nde eğitim görürken çeşitli oyunlarda da rol aldı.

 

Elde ettiği bu roller ona BBC'nin Doctors isimli dizisinde konuk oyuncu olarak yer alma ve büyük TV çıkışını yapma olanağı sağladı.

KİMSE ONU TANIMIYOR!

GQ dergisine yaptığı açıklamada Game of Thrones'un şöhretine ve karakterinin dizinin en sevilensimalarından biri olmasına rağmen, kimsenin onu sokakta tanımadığını belirtti.

 

''Beni tanıyabilmeleri için dizinin ölümüne hayranı olmaları gerek'' dedi.

O BİR MÜZİSYEN

Müzik alanındaki yetenekleri neredeyse oyunculuğunun önüne geçecek kadar kapsamlı olan Emilia şarkı söylüyor; piyano, flüt ve gitar çalabiliyor.

 



GIRLS HAYRANI

En sevdiği dizi Lena Dunham'ın bol ödüllü dizisi Girls.

 

Clarke ''Girls'te sokaktan geçen, önemsiz bir karakteri canlandırarak da olsa yer alabilmek için sağ kolumu verirdim'' diyor.

 

Game of Thrones'ta heyecan sürüyor

 

Game of Thrones dün akşam ekranlara gelen bölümünün ardından önümüzdeki hafta 12 Mayıs Pazar akşamı üçüncü sezonun 7. bölümü 'The Bear and the Maiden Fair' ile kaldığı yerden devam edecek.

 

Game of Thrones 3. sezon 7. bölüm fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin