Gamze Balım'ın hedefi dizi oyunculuğu!

Gamze artık gazı almış durumda!

resim yok
17 Temmuz 2014 - 11:09
Röportaj

Gamze artık gazı almış durumda!

Miss Fashion Türkiye 2. Güzeli Gamze Balım, ''Bir dizide de olabilirim, bir single da çıkarabilirim. Gazı aldım artık" diyor.


Yapımcı Can Tanrıyar'ın 'son keşfi' olarak lanse edilen 20 yaşındaki İzmirli güzel Gamze Balım, ''Bir anda şartlar değişti, kendimi bu dünyanın içinde buldum. Başta korkularım vardı ama korkmamayı da öğrendim'' diyor.

 

HEDEFLERİ YÜKSEK!

Hem sahne hem dizi dünyasının yeni yüz peşinde olduğu bir dönemde, 20 yaşında bir üniversiteli genç kız olarak ortaya çıktınız...

- Aslında benim 'çıkmaya' pek niyetim yoktu, ama hayatın insana ne getireceği hiç belli olmuyor. Bir anda şartlar ve çevrem öyle değişti ki, kendimi bu dünyanın içinde buldum. Başta korkularım vardı ama korkmamayı da öğrendim.

Hedefiniz ne peki?

- Ne yaparsam yapayım, üniversite gençliğine hitap etmek istiyorum. Dizi olur, film olur, sahne olur; her ne olursa olsun böyle temel bir düşüncem var. Hırsım hiç yoktu, Can Tanrıyar'la tanıştığımızdan beri değiştim.[reklam]

Hırsı mı öğretti size?

- Hırs değil ama onunla tanıştıktan sonra 'başarı-kariyer' nedir, nasıl bir keyiftir öğrendim. O yüzden artık 5 dakika boş vaktim yok.

2014’ün ikinci yarısında Gamze'yi neler bekliyor?

- Yeni sezonda bir dizide olabilirim. Bir single da çıkarabilirim. Ama acelem yok. Daha 20 yaşındayım ve üniversite eğitimim devam ediyor. Bakalım...

 

O SORULARI PAS GEÇTİ!

Gamze Balım, geçtiğimiz gün bir AVM'de birlikte sinemaya girerken görüntülendiği Can Tanrıyar'la ilgili soruları yanıtlamak istemedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin