resim yok
25 Aralık 2013 - 12:30
Magazin

Güzel oyuncu Gamze Karaman 'Oliver Twist'te başrolü kaptı!

 

Henüz jön bulunamadı!

 

İşte detaylar!

Türkiye eski güzeli, sunucu Gamze Karaman, İngiliz yazar Charles Dickens’ın Oliver Twist adlı eserinden uyarlanacak dizide başrol oynayacağını açıkladı.

Gamze Karaman;

 

''YENİ İMZALADIM''

''Anlaşmayı yeni imzaladım. Kadroda Mustafa Uğurlu da olacak.

Yapım şirketi şu an diğer başrol oyuncusunun arayışı içinde. Yakında çekimleri başlayacak. Ben Asya karakterini canlandıracağım.

 

''ÇOK GÜZEL...''

Çok hüzünlü bir kız, çok güzel bir rol'' dedi.

 

YENİ YIL PLANI

TV programının devam ettiğini söyleyen Gamze Karaman, yeni yıla Uludağ'da gireceğini söyledi.

 

ÜNLÜ ROMAN

Oliver Twist, İngiliz yazar Charles Dickens'ın 1838'de yayımlanan ikinci romanıdır. İlk olarak aylık bir dergide seri olarak yayınlanmıştır.

 

HİKAYESİ

Oliver Twist, düşkünler evinde dünyaya gelmiş ve yetim kalmış bir çocuktur. Daha fazla yemek isteme cesaretini gösterdiği için düşkünler evinden kovulur ve bir cenaze levazımatçısının yanına girer.[reklam]

Orada da kötü muamele görünce kaçar, ama bu kez de yankesici Fagin ve çetesinin eline düşer.

Yeraltı dünyasının acımasız ortamında korkunç Fagin’in pençesinden kurtulmak için akıl almaz serüvenlere atılan Oliver’ı hiç ummadığı bir gelecek beklemektedir...

19. yüzyıl İngiliz edebiyatının en büyük romancısı olarak kabul edilen Charles Dickens, ilk yapıtı Bay Pickwick’in Serüvenleri’nin ardından yayınladığı Oliver Twist’te, dönemin Londra yaşamından yola çıkarak keskin bir toplumsal eleştiriye yönelir.

Zenginlerin ikiyüzlülüğünü ve yoksulluğun insan ruhunda açtığı derin yaraları son derece etkileyici bir üslupla betimleyen Oliver Twist, hem bu dünyanın horlananlarının güçlü bir savunucusu hem de sürükleyiciliğini başından sonuna kadar yitirmeyen bir serüven romanıdır.

 

 

GAMZE KARAMAN HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin