resim yok
02 Eylül 2012 - 00:00

 

Harem'e başrol oyuncusu aranıyor
 
Gani Müjde saray entrikalarının anlatıldığı yeni dizisi Harem için Facebook ve Twitter’dan başrol oyuncusu arıyor.
 
Müjde: “400 kişiyle görüştüm. Kimse içime sinmedi” Senaryosu Gani Müjde’ye ait olan saray entrikalarının anlatılacağı Harem dizisinin fragmanları yayınlansa da başrol oyuncusu hâlâ bulunamadı. Abide Sultan’ı oynayacak başrol kadın oyuncusunu arayan ünlü yapımcı 400 kişiyle görüşse de içine sinen bir oyuncu bulamadı. Sosyal paylaşım sitelerinden oyuncu aradığını duyuran Gani Müjde, kendine güvenenlerin resim yollamasını istedi.
 
MUTLAKA BULACAK
 
Harem’de Çeşmi Fesat Hatun’u oynayan Başak Sayan ise Gani Müjde’nin istediği oyuncuyu bulacağından kuşkusu olmadığını söyledi. Dizide Küçük Esat rolünü ise Levent Üzümcü canlandırıyor. Üzümcü “Çalışmalarımız çok keyifli gidiyor. Gerçekten komik bir dizi oluyor” dedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin