Gani Müjde'den 2 milyon liralık borç açıklaması!

Gani Müjde'nin 2 milyon TL'lik borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu iddia edilmişti.

resim yok
28 Haziran 2013 - 12:36
Magazin

Gani Müjde'nin 2 milyon TL'lik borcunu ödeyemediği ve icralık olduğu iddia edilmişti.

 

Yazılı açıklama


Müjde, çıkan haberlerin ardından yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama yapım şirketi Tükenmez Kalem'in internet sitesinde yer aldı. Müjde, bu açıklamayı twitter hesabından da duyurdu.

 

İşte o açıklamanın metni:

''Bugün çeşitli gazetelerde yayınlanan “Gani Müjde’ye 2 Milyon Liralık İcra Şoku” haberlerine istinaden, Söz konusu olan borç Gani Müjde’ye değil Show Tv’ye aittir.

Show Tv uzun yıllardır yapımcılara alacaklarını faktoring firmaları ile yaptığı anlaşmalara uygun olarak verdiği senet ve çeklerle ödemekte ve yapımcı firmaları da bu borcunun kefili olarak göstermekteydi.

TMSF süreci ile ödemeler geçici olarak durdurulunca Faktoring firmaları tedbir olarak bu icra işlemine başvurmuştur.

Show Tv’nin yeni sahibi Ciner Holding Show Tv’yi borçları ile birlikte satın aldığından çok kısa bir süre içinde çözülecek olan bu dava sonucunda Gani Müjde’nin kefaleti de sona ereceğinden bu durum da ortadan kalkacaktır.

Saygılarımla Gani MÜJDE''

Söz konusu haber şu şekildeydi:

Aldığı borcu ödemediği öne sürülen Gani Müjde'ye yaklaşık 2 milyon liralık icra takibi başlatıldı. Senarist, yönetmen, yazar ve karikatürist Gani Müjde, vadesi gelen borçlarını ödemediği gerekçesiyle mahkemeye verildi.

Ayrıntılar:

Davacı Eko Faktoring A.Ş.'nin avukatı tarafından İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'ne sunulan dilekçede olay şöyle anlatıldı:
[reklam]
16 Eylül 2011'de yapılan sözleşme kapsamında, Müjde'nin sahibi olduğu Tükenmez Kalem müşteri, Müjde de kefil sıfatıyla Eko Faktoring'e borçlandı.

Tükenmez Kalem'e peşin para akışı sağlandı. Ancak birçok senetten bazılarının ödenmemesi ve karşılıklı görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine Eko Faktoring sözleşmeyi feshetti.

İNKÂR TAZMİNATI İSTENDİ

Gani Müjde, hakkında başlatılan 1 milyon 981 bin 792 liralık icra takibine borcu olmadığı iddasıyla itiraz etti.

Eko Faktoring bunun üzerine alacağın tahsili ve itirazın iptali istemiyle dava açtı.

 

 

TÜKENMEZ KALEM'İN YENİ DİZİSİ 'BABAM SINIFTA KALDI'YI TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin