resim yok
17 Şubat 2009 - 00:00

Tiyatro sanatçısı Gazanfer Özcan, tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Tiyatronun yanı sıra pek çok sinema filminde rol alan; Kuruntu Ailesi dizisindeki “Hüsnü Kuruntu” rolü ile hafızalarda yer eden, son yıllarda ise Avrupa Yakası’ndaki “Tahsin Bey” ile gönüllerde taht kuran sinema ve tiyatrosunun doktorları, bugün öğlen saatlerinde ünlü sanatçının durumunun fenalaştığını duyurmuştu. Olayı öğrendikten sonra CNN Türk'te canlı yayına katılan Avrupa Yakası dizisinin yapımcısı Sinan Çetin, son olarak bir kaç gün önce gördüğü büyük ustanın ölümünden dolayı büyük üzüntü duyduğunusöyledi. Torunu Tarık Ündüz’ün açıklamasına göre, Cuma günü sabah saatlerinde yoğun bakıma alınan Özcan’ın beynine giden damarlarda tıkanıklık vardı ve ciğerlerinden rahatsızdı. Oyuncunun yakınları son ana kadar Özcan’dan umudu kesmemişti. Özcan’a son olarak 14 Kasım’da Türsak Vakfı tarafından düzenlenen “Komedi Onur Ödülü” verilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin