Gece hayatı olan oyunculara eleştiri!

''Gece gezen oyuncudan verim beklenmez...''

resim yok
28 Ağustos 2014 - 12:49
Magazin

''Gece gezen oyuncudan verim beklenmez...''

Ünlülerin diyetisyeni Haluk Saçaklı, yapımcıların oyuncularla yaptığı sözleşmeye mutlaka ''Gece hayatında görülürse ceza kesilecek'' maddesinin eklemesi gerektiğini söyledi.


Birçok sanatçıya diyet konusunda danışmanlık yapan Haluk Saçaklı; Filmstudio dergisine, oyuncular ve set arkasında çalışanlar için beslenme önerileri hazırladı.

Saçaklı, yapımcılara da kısa zamanda daha güzel işler çıkarmaları için tavsiyelerde bulundu.

 

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNA YAKALANIYORLAR ÇÜNKÜ...

İnsan hayatında en önemli faktörlerin başında uykunun geldiğini söyleyen Haluk Saçaklı, oyuncuların zamana karşı yarıştığını ve uzun saatler boyunca çalıştıklarını belirtti.

Oyuncuların çalışma saatlerinin belirsizliğine de dikkat çeken Saçaklı, şunları söyledi:

''Bir insanın kaliteli uyuyabilmesi için süresi, yatış ve kalkış saatleri çok önemli. 6-9 saat uyumamız gerek. Son dönem moda haline gelen, adına da 'Tükenmişlik Sendromu' denen hastalığa yakalanan oyuncular, dengeli beslenmeyen ve kaliteli uyku uyumayan kişilerdir.''[reklam]

DUKAN ŞARLATAN DiYETiDiR

Vücuda yeteri kadar yiyecek sokulması gerektiğinin altını çizen Saçaklı, ''Şu an 20 binin üzerinde diyet şekli dolaşıyor ortada. Dukan diyeti gibi protein ağırlıklı diyetler şarlatan diyetidir. 4 besinin bir araya gelmediği diyetler diyet değildir'' dedi.

 

SET ARASI EGZERSiZ YAPILMALI

Set aralarında mümkün oldukça oyuncuların ve set ekibinin egzersiz yapması gerektiğini de söyleyen Saçaklı, sözlerine şöyle devam etti:

''Egzersiz daha zinde olunmasını sağlayacağı gibi beyni de besler. Dolayısıyla her gün öğleden sonra yapılacak 15 dakikalık set ve nefes alma egzersizleri; hem zihinsel dinlenmeyi sağlar, hem de iş verimini arttırır.''

 

SABAH SETi VAR, GECE GEZiYOR!

Saçaklı, sporcuların sözleşmelerindeiş veriminin düşmesi sebebiyle 'Gece hayatında görünürlerse ceza kesilecek' yazdığını hatırlattı ve aynı kuralın yapımcılar tarafından, oyuncuların da sözleşmelerine konması gerektiğini söyledi: ''Sabah seti var, gece eğlenmeye gidiyor. Uykusunu alamıyor. Sonra da o oyuncudan verim bekleniyor. Yapımcılar oyuncularla yaptıkları sözleşmelere sağlıklı yaşam koşulu olarak bu maddeyi eklemeliler.''

 

 

KEREM BÜRSİN'İN YENİ DİZİSİNDEN İLK KARE BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin