Geçtiğimiz haftaya damga vuran magazin bombaları!

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları değerlendirdi.

resim yok
28 Aralık 2013 - 10:04
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları  değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

BUNLAR KARI KOCA DENGESİZ

Oyuncu Tolga Karel'le 2011'de nikâh masasına oturan ve bu beraberlikten bir çocuk sahibi olan Azeri manken Günay Musayeva'nın evliliği çatırdıyor! Birkaç kez ihanete uğrayan Musayeva, bir mekânda arkadaşlarına yüksek sesle dert yandı: "Sürekli kavga ediyoruz. Tolga çocuğumuza babalık bile yapmıyor. Artık bu duruma katlanamıyorum, boşanacağım!"

Son günlerde sık sık TV'lerde boy gösteren Musayeva, boşanma haberleriyle gündem olmak niyetinde mi? Evlendiği günden beri birçok kez aldatılan mankenin bu kararının zamanlaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Gündem olmak niyetinde. Zaten bu evliliğin devam etmesi anormal bence. Tolga zaten karısını bariz bir şekilde aldatıyordu. Kaç kere yakalandı. Ancak bu dönemlerde eşi hamileydi. Sanırım çocuk için hep alttan aldı, şimdi ise kendine geldi. Günay'ı geçen gün gördüm. Eski formunu yakalamış. Anladığım kadarıyla yeniden piyasaya çıkıp iş yapmak istiyor. Son günlerde de garip çıkışları oldu. Tolga'nın da garip çıkışları oluyordu. Bunlar karı koca dengesizler. Bence ne yaptıklarını bilmiyorlar. Gündemde olmak için her türlü şeyi yaparlar. Tolga'nın geçmişte yaptığı olayları biliyoruz. Eski sevgilisi ve eşi ile aynı mekânda poz bile verdi. Haber verip gazetecileri çağırdığı günleri de biliyoruz. Reklam olsun diye evlenmiş bile olabilirler. Ayrı ayrı hayatlarını yaşıyorlarsa da şaşırmam. Onlardan bu bile beklenir.

 

ASENA'YA SON ŞANS

Asena Erkin'in popçu Berkay'la yaşadığı yasak ilişkinin ortaya çıkmasının ardından tüm gözler Fenerbahçeli Caner Erkin'e çevrilmişti. Ünlü futbolcunun nasıl bir karar vereceği, evliliğini bitirip bitirmeyeceği merak edilmişti. Londra'ya gidip bir süre kafa dinleyen ikili, oğulları Çınar'ın etkilenmemesi için boşanmama kararı aldı. Ünlü futbolcu, yıpranan evlilikleri için eşine bir kez daha şans verdi. Eğer yıpranan ilişki tamir edilemezse, çift anlaşmalı olarak boşanacak.

Çift boşanma kararı almadı ama bu konuda bir açık kapı mı var? Bu haberlerin biraz unutulmasını bekleyip, boşanma kararını açıklamayı sonraya mı bıraktılar?

Evliliklerini kurtarmak adına bir deneme sürecine girdiler. Şu anda da iyi gidiyor. Birbirlerine konuşma yasağı getirdiler. Eğer bunu bozan olursa sessiz sedasız boşanacaklar. Boşanma olayını da bir anda duyarız. Caner evliliğine ve eşine bir şans daha verdi. Çünkü karısını çok seviyor. Biz de önümüzdeki günlerde göreceğiz; bakalım Asena o şansı iyi değerlendirecek mi!

 

CEM YILMAZ İLE AHU YAĞTU BOŞANIYOR MU?

Geçen hafta tartışarak evleri ayırdıkları konuşulan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu çifti bir araya gelerek, anlaşmalı boşanma kararı aldı. Bir süredir küs olan ikilinin evleri ayırdığı, Ahu Yağtu'nun oğlu Kemal'i de alarak Levent'teki evini terk ettiği iddia edildi. Araya büyüklerin ve dostların girmesi de çiftin evliliklerini kurtaramadı. Geçtiğimiz hafta bir araya gelen ve uzun süre konuşan Cem Yılmaz ve Yağtu, evliliklerinin devam etmeyeceği kararını vererek anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi.

Boşanma haberleri hakkında iki taraftan da henüz bir açıklama gelmedi. Ünlü çift yollarını ayırıyor mu?

Boşanma haberleri bir anda düştü gündeme. Yılın son bombası bu. Hiç kimsenin beklemediği bir şeydi bu. Konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ancak Cem Yılmaz Twitter'ına, "Yeni yılda hepinize mutluluklar dilerim. Boş işlerle uğraşmadığınız, kendinize ait bir dünyanız olsun. Etrafa neşe, mutluluk verin (kolay bu)" notunu düştü. Anladığım kadarıyla karı koca arasında bir anlaşmazlık var, bir süredir görüşmüyorlar. Fakat boşanma süreci değil bu. Her karı kocanın arasında olur böyle şeyler. Cem duyduğuma göre yakın arkadaşı Zafer Algöz'le dertleşmiş. O da başka biriyle paylaşmış. Muhtemelen böyle duyuldu aralarındaki tatsızlık. Ancak Algöz kötü niyetli insanların kurbanı olmuş anlaşılan. Bir anda yayılmış bu durum. Sorunun çok ciddi olduğunu düşünmüyorum ama belki de geri dönüşü olmayan bir anlaşmazlık vardır aralarında. Yapacak bir şey yok. Sanat dünyasında bu tarz olaylar çok görülür. Erken oldu, herkes üzüldü. Boşanırlarsa biz de üzülürüz. İnşallah evliliklerini kurtarırlar.[reklam]

"İMAM NİKÂHI KIYDIK" AÇIKLAMASI TAMAMEN REKLAM

Yaklaşık 5 aydır usta oyuncu Hamdi Alkan ile aşk yaşayan Selen Görgüzel, kaş yapayım derken göz çıkardı. Güzel oyuncu, telefonla bağlandığı canlı yayında "Nişanlandılar" haberlerine açıklama getirmek isterken Alkan'la imam nikâhı kıydıklarını söyledi.

Selen Görgüzel'in "imam nikâhı" itirafı yasalara göre suç sayılıyor. Daha önce de Nihat Doğan'la aşk yaşadığı dönemde "İmam nikâhı kıydık" diyen Seda Sayan ve "Okan Kurt'la imam nikâhlıyız" açıklaması yapan Demet Akalın hakkında dava açılmıştı. Bu açıklamanın ardından Görgüzel hakkında da bir dava açılır mı? Oyuncunun, "Nişanlanmadık" yerine "İmam nikâhı kıydık" açıklamasını yapmasının amacı nedir?

Nişanlandık haberiyle yeterince ses getiremedik, bunu söyleyeyim de daha büyük haber olsun diye yapılan bir açıklama bu. Başarılı da oldu, daha çok konuşuldu. Nişanlandık ya da nişanlanmadık dersin konuyu kapatırsın. Ancak Selen reklam delisi bir insan olduğu için bu açıklamayı yaptı diye düşünüyorum.

 

BOŞANMANIN NEDENİ DERYA TUNA MI?

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın tek celsede boşanmasının yankıları devam ediyor. Boşanmayla ilgili ortaya atılan son iddiaya göre; çiftin boşanmasına kadar giden olaylar serisi, ünlü türkücünün Etiler'deki Tatlıses Kebap'ın başına eski eşi Derya Tuna ile oğlu İdo'yu geçirmesiyle başladı. 2012 yılında Zekeriyaköy'deki Tatlıses Kebab'ı kapatan Derya Tuna'nın bu kez Etiler şubesinin başına geçmesi Yıldız'ı küplere bindirdi. Birçok defa bu nedenle kavga eden ikiliden Tatlıses'in Yıldız'ı "Sen bu işlere karışma onu kimseye yedirmem. O benim ana kraliçem" diyerek, susturduğu iddia edildi. Ayşegül Yıldız, Tatlıses ile evlendikten kısa bir süre sonra Seyrantepe'deki şirketin başına geçmiş ve yaptığı ilk icraat, İdo ile Derya Tuna'nın işlettiği Zekeriyaköy'deki Tatlıses Kebap'a "Et alacaksanız bundan sonra parayı peşin vereceksiniz" diye ihtarname çekmek olmuştu. Bu olaydan sonra da Tatlıses'ten destek görmeyen Tuna, kebapçıyı devretmek zorunda kalmıştı. Derya Tuna böylelikle bir yıl sonra rövanşı almış oldu.

İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız'ın boşanmasının nedeni Derya Tuna mı? Yıldız, Tatlıses'in Tuna'ya toz kondurmamasına mı bozuldu?

Ayrılık nedeninin bu olduğunu düşünmüyorum ama Ayşegül Yıldız ile Derya Tuna arasındaki çekişme de İbrahim Tatlıses'i yıpratmadı değil. Boşanma nedeni değil ama kavgalarından birinin nedeni Derya Tuna olabilir. Ayşegül, Derya ile ilgili adamın başının etini yediyse, tartışma çıkması normal. Tatlıses ayrıldığı hiçbir kadına kötü davranmıyor. Hepsini aynı tutuyor. Hiç kimseyle arası kötü değil. Çocuklarının annelerini maddi manevi yalnız bırakmıyor. Sonuna kadar arkalarında duruyor. Ondan ayrılan kadınlar da Tatlıses'i enselerinde hissediyorlar, ondan güç alıyorlar. Sadece maddi anlamda değil bu güç, daha çok manevi anlamda. Tatlıses de Derya Tuna için "O benim ana kraliçem" demiş olabilir. Sonuçta değer verdiği bir isim. Ancak Ayşegül eğer bu yüzden evliliğini yıprattıysa yazık. Çünkü İbrahim Bey, Derya Tuna'ya bile kıymadığı nikâhı kendisine kıydı. Boşanmalarına neden olarak gösterilen bu dedikodunun asılsız olduğunu düşünüyorum. Ama belli de olmaz. Sanat dünyasında her şey olabilir.

 

SÜRPRİZ AŞK

Nişanlısı Özge Özpirinçci ile ilişkisini noktalayan Engin Altan Düzyatan, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar'la birlikte.

İşadamı Batu Aksoy'la evlenen ve 2010 yılında boşanan Alkoçlar ile Düzyatan'ın, İzmir'de samimi şekilde dolaşırken görüldüğü iddia edildi. Bu aşk haberi doğru mu?

Çok yeni bir ilişki. Henüz bir ay olmuş. Birbirlerini tanıma aşamasında oldukları için ortalığa çıkmıyorlar. Engin'in Özge'den ayrıldıktan sonraki ilk ilişkisi oluyor bu. Daha önce bir evlilik geçiren Neslişah için ise Engin sürpriz bir isim oldu. Çünkü hep iş dünyasından kişilerle birliktelikler yaşadı. Yeni ilişkisi ile de ilk kez sanat dünyasına adım atmış oluyor. Aslında o dünyadan çok da uzak değildi. Anneannesi Hülya Koçyiğit, Türkiye'nin en iyi oyuncularından. İlişkilerini sağlama aldıktan sonra da saklanacaklarını düşünmüyorum.

 

2013 YILINA ASENA-BERKAY SKANDALI DAMGA VURDU

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. İhanetler, evlilikler, boşanmalar, skandallar…

Yılın bir değerlendirmesini yaparsanız, ilk 5'te hangi olaylar yer alır sizce?

1. Caner Erkin'in eşi Asena Erkin ile Berkay'ın "bebek odası" skandalı
2. Arda Kural'ın şizofreni tedavisi için hastaneye yatması
3. Kemal-Feryal Gülman'ın şok boşanma kararı ve birbirleri hakkındaki ağır ithamları
4. İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'la tek celsede boşanması
5. Mustafa Koç'un denize çişini yapması (yılın fotoğrafı)

 

 

ATA DEMİRER, TÜRKAN ŞORAY'I REDDETTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin