Gelin adayı, evlendirme programında hamile kaldı

'Kısmetse Olur' yarışmasında skandal gelişme! Gelin adayının hamile olduğu ortaya çıktı.

resim yok
17 Mayıs 2016 - 16:23
Magazin

Kanal D televizyon kanalında yayınlanan 'Kısmetse Olur' yarışmasında skandal bir olay gündeme bomba gibi düştü. Yarışmacılardan Cansel'in 5 haftalık hamile olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

SKANDALLARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Yarışmanın popüler çiftlerinden Cansel ve Eser çifti hakkında ortaya atılan iddia yok artık dedirtti. Daha önce yarışmadaki damat adaylarının özel görüntülerinin ortaya çıktığı program, şimdi de Eser ile birliktelik yaşayan Cansel Çördük'ün hamilelik dedikodusuyla gündeme geldi.

16-05/17/gelin-adayi-evlendirme-programinda-hamile-kaldi.jpg


ÇOCUĞU ALDIRMAK İSTEDİLER AMA...

İddiaya göre; ilk başlarda çocuğu istemeyen çift aldırmak için hastaneye müracaat etti, ancak 5 haftalık olması nedeniyle çocuk alınamadı. Yarışmanın 5 hafta sonra final yapacağını göz önünde bulunduran Eser ve Cansel çifti, çocuğu dünyaya getirme kararı aldılar.

 

Cansel, yarışmaya katılmadan önce verdiği pozlarla gündem olmuştu;

16-05/17/kismetse-olur-cansel.jpg

16-05/17/kismetse-olur-cansel-2.jpg

16-05/17/kismetse-olur-cansel-3.jpg

16-05/17/kismetse-olur-cansel-4.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin