Genç oyuncu aynı dizide iki farklı rolle karşımızda!

Aynı dizide iki rolü birden canlandırıyor!

resim yok
10 Şubat 2014 - 13:32
Magazin

Aynı dizide iki rolü birden canlandırıyor!

Sevdaluk dizisinde iki ayrı karakteri canlandıran genç ve yetenekli oyuncu Nilay Erdönmez'i ekranda bol bol görmek mümkün.

 

İşte detaylar:

 

ROLLERİ

Sevdaluk'ta Erdal Özyağcılar'ın kızı rolü ile göz dolduran oyuncu, aynı zamanda Emine karakterine de hayat veriyor.

 

DİKKAT ÇEKİYOR

Farklı iki performans sergileyen Nilay Erdönmez, 'Sevdaluk' dizisindeki başarısıyla ekranları karşısındaki seyircinin de dikkatini çekmeye devam ediyor.

 

KARİYERİ

Nilay Erdönmez, 1986 doğumlu sinema ve tiyatro oyuncusu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezundur.

Çeşitli tiyatro topluluklarında sahneye çıktıktan sonra Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisinde Gonca Nigar rolüyle televizyona geçti.

2012 yapımı Gözetleme Kulesi filmindeki Seher rolüyle Adana Altın Koza Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı.

 

7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nihan ve Emine'nin beklenen karşılaşması nihayet gerçekleşir. Nihan, aralarındaki benzerlik karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, Emine'nin soğukkanlı tavırları kopacak fırtınaların habercisidir.[reklam]

Tüm köy Emine'nin sırrı ile çalkalanırken Adalet'in açtığı davanın günü de gelip çatmıştır. Köyü ikiye ayıran arazi meselesinin sonucunun Adalet’in mi yoksa Denise'in mi yüzünü güldüreceği konusu büyük merak konusudur. İki taraf da şahit bulmak için büyük bir savaş verirken Ali İhsan yine iki taraf arasında kalacaktır.

Arazi konusunda boş durmayan muhtar ise davanın lehine sonuçlanması için türlü oyunlar peşindedir. Ancak hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkacak sürpriz bir isim tüm oyunu bozacak bir hamle yapacaktır.

 

'SEVDALUK' 8. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Bir yandan Yaşar ve köyün gençleri ile birlikte eski okulunun yeni kültür merkezi haline gelmesi için çalışmalarını sürdüren Orhan, bir yandan da Gülben ile yakınlaşmaya başlar. Ancak tüm uğraşlarına rağmen bu yakınlaşma ailesiyle gerçekleşememektedir. Bu konuda Hayati'nin imdadına yine Ali İhsan yetişecektir.

 

 

SEVDALUK'TA SÜRPRİZ GELİŞME! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin