resim yok
11 Mayıs 2010 - 00:00

Seneler önce TV dünyasına Haluk Bilginer'le birlikte oynadığı Eyvah Babam isimli dizi ile giren Yıldız Asyalı'nın eski sevgilisi olan moda tasarımcısı Volkan Hacıgümüş geçtiğimiz hafta Yıldız Asyalı'nın cep telefonuna aşk mesajı gönderdi. Ancak mesajı genç oyuncunun yeni sevgilisi Sertaç Akkaya okudu. Sevgilisinin cep telefonuna gelen mesaj üzerine öfkeden deliye dönen Sertaç Akkaya Volkan Hacıgümüş'ü Cihangir'e çağırdı. Sertaç Akkaya görüşmeye öğretmen arkadaşı İlhan Balamur'la birlikte gitti. İkili buluşup konuşmaya başladıktan kısa bir süre sonra tartışma çıktı. Ve tartışma bir anda tekme ve yumrukların konuştuğu kavgaya dönüştü. Sertaç Akkaya'nın arkadaşı İlhan Balamur tarafları ayırmak için kavgaya müdahale etmek istedi. Bu sırada Volkan Hacıgümüş yanında getirdiği ekmek bıçağını Balamur'un göğsüne sapladı. Ağır yaralanan İlhan Balamur kaldırıldığı hastanede tadavi altına alınırken kavga ihbarı ile olay yerine giden Beyoğlu Asayiş Büro Ekipleri Volkan Hacıgümüş'ü suç aleti bıçakla yakaladı. Volkan Hacıgümüş daha sonra Sertaç Akkaya'yla birlikte emniyete götürüldü. Yıldız Asyalı için kavga ettiklerini itiraf eden Volkan Hacıgümüş adam öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlhan Balamur'un sağlık durumuysa ciddiyetini koruyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin