Genç oyuncu kızların ilgisinden memnun!

''Kızlar üzerime atlıyor, ben utanıyorum...''

resim yok
08 Mayıs 2014 - 11:24
Röportaj

''Kızlar üzerime atlıyor, ben utanıyorum...''

Son olarak 'Çalıkuşu' dizisinde izlediğimiz Şükrü Özyıldız, kadınların ilgisinin hoşuna gittiğini söylüyor: ''Üzerime atlayanlar, sarılıp öpmek isteyenler oluyor... Alışamadım bu ilgiye!''


Adını 'Benim Hala Umudum Var' dizisiyle duyuran Şükrü Özyıldız'ın önceliği işi. Oyuncu, ''Canım çıkıyor kendimi geliştireceğim diye. En kısa vadeli hedefim, canlandırdığım karakterleri en güzel şekilde oynamak'' diyor.

 

YENİ DİZİYLE GELİYOR

Tiyatroda 'Kim Korkar Hain Kurttan' oyunuyla izleyici karşısına çıkan Özyıldız, yeni dizisiyle ekranda da olacak.  

'Çalıkuşu' dizisinin kadrosuna katıldınız. Neden ekrana başrol olarak dönmeyi tercih etmediniz?

Yeni sezon için projem hazır, bu konuk oyuncu olarak yer aldığım bir işti.

Yeni projenize dair detay verebilir misiniz?

Gold Film'le yapacağız.  Faruk Turgut'un son zamanlarda üzerine en çok titrediği ve temellerini 'Benim Hala Umudum Var'ın çekim dönemindeyken attığı bir proje.  Karakterin ve projenin  dramaturjisi bayağı derin.

 

BAZEN 'BARZO'YUM

'Çalıkuşu'nda oynadığınız Mirzade Murat, aşka küsmüş bir adam. Sizi aşka küstüren oldu mu?

Olmaz mı? Hareketli biriyim ben, sürekli bir şeyler geliyor başıma. Duygunun her türlüsünü tattım. Ben hayatın köşe bucak her yerini tanımamız gerektiğini düşünüyorum. Kendimi sınıflandıramam. Çünkü bazen Romeo kesilip, bazen de barzo birine dönüşebiliyorum. Bir dönem oluyor, kendimi çok yalnız hissediyorum ve sadece aşk olsun istiyorum hayatta. Bir dönem oluyor; kendimi o kadar çok işe gücü kaptırıyorum ki, aşkla uğraşmak istemiyorum.

Peki şimdi?

Şimdi akşam eve gittiğimde kitap okuyup, film izlemeyi tercih ediyorum.

Bir yandan da 'Kim Korkar Hain Kurttan' adlı oyunda rol alıyorsunuz...

'Benim Hala Umudum Var' döneminde çok verimli bir prova dönemi geçiremedim ama dizi bittikten sonra tiyatrodaki açıklarımı kapattım. Sağ olsun oyundaki rol  arkadaşlarım Zerrin (Tekindor), Tardu (Flordun), Nilperi (Şahinkaya) çok büyük destek oldu. Benim yüzümden onların da provası aksıyordu bazen, kimse bu kadar katlanmazdı aslında.[reklam]

Tiyatro, dizi, sinema... Tecrübeniz arttıkça heyecanınızı kaybediyor musunuz?

Ben kamera önünde de, tiyatroda da çok heyecanlanıyorum. Bu çok güzel bir his, umarım hiçbir zaman heyecanımı kaybetmem. Ama teknik olarak farklılık var tabii. Tiyatro daha kanlı canlı, o yüzden sahneyi daha çok seviyorum.

 

HİÇ DEĞİŞMEDİM

'Benim Hala Umudum Var' sonrasında neler değişti?

Dizi başladıktan bir süre sonra bir röportajımda ''Ben hâlâ aynıyım, hiçbir zaman kızlar sokakta üzerime atlamıyor'' demiştim. Sonrasında, üzerime atlayanlar oldu. Çok güzel bir şey tabii ki... Sarılıyorlar, ''Bir kere öpebilir miyim?'' diyorlar, mektup verenler oluyor. Bunlar beni utandırıyor. Alışamadım hâlâ bu ilgiye. Bir yandan da çok güzel hissettiriyor. Ama ben aynı hayatıma devam ediyorum.  

Hiç mi egonuz yok?

Hepimizin egosu vardır ama benimkilerin benden başka kimseye zararı yok.

Popülerlikle ilgili düşünceleriniz neler?

Çok magazinsel biri olmak istemiyorum. İşimle anılmak isterim. Çünkü canım çıkıyor kendimi geliştireceğim diye. Oyunculuk eğitimlerime devam ediyorum. En kısa vadeli hedefim, canlandırdığım karakterleri en güzel şekilde oynamak.

 

BiR FOTOĞRAFA 1000 UNFOLLOW GELDİ

'Çalıkuşu' için saçlarınızı kestirmiştiniz. İmajınızla ilgili nasıl tepkiler aldınız?

Bu bence çok normal bir şey, saç-sakal uzatılır, kilo alınır verilir ama ben çok tepki aldım. Instagram'a bir fotoğraf koydum, 1000 unfollow geldi.

 

 

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'I EN ÇOK UTANDIRAN SÖZ NE?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin