Genç oyuncudan şok uyuşturucu itirafı!

Nehir Erdoğan'dan itiraflar!

resim yok
21 Şubat 2014 - 09:20
Magazin

Genç oyuncu Nehir Erdoğan'dan şok itiraflar!

Nehir Erdoğan: ''Evet uyuşturucu kullandım...''

Esrarla yakalandı...

 

İşte detaylar:

 

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

07 Ağustos'ta ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Nehir Erdoğan hakkındaki soruşturma tamamlandı.

 

İTİRAF ETTİ

Üzerinde esrar yakalanan Erdoğan, verdiği ifadede; uyuşturucuyu, içmek için tanımadığı birisinden aldığını, daha önce de uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

 

2 YILA KADAR HAPİS

Soruşturmayı tamamlayan savcılık 'Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında Nehir Erdoğan hakkında 2 yıl hapis istedi.

 

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Ünlü oyuncu, yaşanan bu gelişmelerin ardından önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.[reklam]

GENÇ OYUNCUDAN 'GÖZALTI' AÇIKLAMASI

Bu arada uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak olan bir diğer oyuncu Selen Seyven, 'İbret için alındık' dedi.

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak olan oyuncu Selen Seyven, önceki gün Arnavutköy'deydi.

 

''BİR BOZGUN...''

Seyven, konuyla ilgili ''Benim davam daha Temmuz ayında. Çağatay Ulusoy'a şahitlik yaptım o davada bir şey yok.

Kapandı gitti, ibret olsun diye yaptılar. Ünlülere bir bozgun yapılacaktı ve yapıldı'' sözleriyle şaşırttı.

 

 

ÜNLÜLERİN UYUŞTURUCU DAVASININ İKİNCİ DURUŞMASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin